Név Pálinkás András
Becenév linkas
Honlap
Taxitársaság: Főtaxi

Felhasználó hozzászólásai

A Gozsdunál és a Morrison's-nál is ott dekkolnak folyamatosan a hiénák. És amikor bezár a drosztfelelős simán elhajtják a főtaxisokat onnan.
Előtte a zóna taxi mennyivel volt jobb?
Mindenki azt várja hogy a reptér tegyen valamit de azok lesz...ják. Ha agresszivek vagyunk a cég még minket büntet meg. A "biztonsági" emberek puszi pajtási a hiénáknak, mi sem értjük mi a fenének vannak. A multkor a Keletinél kis hiján betakartam az egyik majmot de kaptam egy címet és inkább leléptem, mint kiderült jobban jártam mert ha leütöm engem rugnak ki és a 200 ezres kaucióm is ugrott. Amúgy itt is az összetartás hiánya a legnagyobb probléma. Mindenki várja hogy majd Valaki intézkedik. A BKK-s a céghez tartozó taxisokat cseszteti, a hiénának a közelébe sem mer menni. 

A cikkben kiszámolt 200 ezer forintot ha megszorzom 3000-el az 600 millió.

Ha ebből kifizetek 300 embert (diszpécserek, irodisták, telephelyesek) fejenként 500 ezerrel (bértömeg) akkor marad cca.450 milla. 

Az évente 5,4 milliárd. 

Amit a cég offshore anyacége kiszámláz és szépen kiszedi az adó alól.

Abból már jut parizer a kenyérre...

A reptéren van szép (?) új parkoló, de rend szerintem sosem lesz. A parkoló elején tábla: kizárólag budapesti engedéllyel rendelkező taxik számára. A parkolóban 10-15 szabad jelző nélküli "hiéna", néhány fehér rendszámmal. A nepperek a váróban, nyakukban "official taxi", "yallow taxi" feliratú fityegők, diszkózöld betétes edzőcipő, susogós mackó, emberszag. Balekvadászat. 

Ha talál egyet akkor telefon a "földszintre" jön a samesz viszi a "majmot" 15 ezerért a Royalba, 4 ezres leadóval. 

Szép első benyomás egy külföldinek.

Mellesleg az ominózus uber kontra sárga taxi videóban szereplő szürke Focus is nekik dolgozik.

Azt hogy mennyi munkát visznek el mi is csak akkor tudtuk meg amikor a "tisztel" urak elmentek "migránsozni" 2015 nyarán és hirtelen lettek vidéki fuvarok is valamint az összfuvar szám is legalább 30%-al megugrott.

É akkor még nem esett szó arról hogy mezei taxis próbáljon meg fuvart felvenni (vagy egyszerűen csak beállni) a fejpályaudvarok drosztjaira, a Deákra vagy a Népligeti buszpályaudvarra.

Szóval, volna itt mit csinálni de úgy látszik ez senkinek nem az érdeke.