Név MPeter
Becenév mpeter
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Az szép. Szóval a főtaki meg is köti a kezeteket. Én már azt sem tartom kizártnak, hogy "hoteles feltételekkel" állnak ott a hiénák a főtaxinál. Erről jut eszembe, azért az Elit taxi is megérne egy misét. Pár napja leintettek a hungária fürdőnél, az elites meg szalad oda, hogy ott áll a szép autója, abba üljön, ne hozzám. Mindezt gyönyörű angollal. A végén még odabüfög egy olyat hogy: Disz taxi iz mor ten 20 euró. Na mondom az anyádat. :D A külföldi meg mérgesen bevágta a koffert, és összesen fizetett 20 eurót a reptérre. Gyanítom az árdrágítás miatt nem sárgák ezek sem, így kevesebb hatóság tudná ellenőrizni őket, ha lenne ellenőrzés. 

Annak lenne visszhangja. Akkor a hatóság is talán tenne valamit a hiénák ellen.

30%???? Az napi 30ezernél már 10ezer forint. Naponta!!! Havi 2-3 kiló... és csak nézitek... :D De úgyis fogalmazhatnék, hogy 3-4 órával többet lehetnétek a családdal és meglenne ugyanaz a pénz naponta. Ha én fizetném a drága repteres leadót, tuti szóltam volna vagy 40-50 kolegának, hogy: Te parkoljunk már rá a hiénákra. Ott vagytok több százan és nézitek, ahogy elviszik előletek az utasokat. Madarak vagytok. Már bocs, nem akarok személyeskedni, meg sértegetni senkit, de nincs jobb szó erre. Nem rég kezdtem taxizni és csalódott vagyok, gusztustalan amit tapasztalok. Pedig annyira egyszerű és kézenfekvő a megoldás. De mindenki a másikra mutogat, meg várja a csodát. Mi a francot tud csinálni 20 hiéna, ha ráparkoltok 300 autóval? Odaküld 20 kemény legényt? És? Ott vagytok több százan a reptéren, na meg a biztonságiak is csak dísznek vannak? Meg ugye ott vannak a hatóság emberei is, meg a repteres rendőrök. 2-3 alkalommal beleálltok a konfliktusba, negyedjére már nem fog oda menni. A ti zsebetekből húzzák ki a pénzt, miért mástól várjátok évek óta hogy rendet tegyen? Eddig nem történt semmi, majd ezután biztos fog, mi? Vagy elképzelhető, hogy én látom rosszul szűz szemmel. Mindenesetre csak azt látom, hogy a hiénák mercivel nyomulnak, meg új autókkal, a több ezer taxis, meg csak sír hogy a hiénák így, meg úgy elviszik az utast és valaki csináljon már valamit. Amúgy érdekes hogy a hiénák a főtaxitól csipegetnek mindenhol, Gozsdu, Mori2.... Minek oda biztosági? Hogy elhajtsa a másik társaság autóját, de a hiéna maradhat... :D Régen fater főtaxis volt, mesélt sztorikat, ha most még aktív lenne az a brigád, biztos rend lenne a városban nagyon hamar. Akkoriban nem a csodát várták a taxisok, hanem cselekedtek. Feljelenteni nem lehet ezeket? Hogy xy autóval ott áll a droszton de nincs engedély, jöjjön ki a bkk vagy rendőr? Vagy például a repteres parkolónak a behajtási pontjához, sorompó és ha nincs droszt engedély, nem nyílik a sorompó. Valaki árulja már el nekem miért nem történik semmi? A hiénákon kívül ez így senkinek nem jó, mégis évek óta csak sír mindenki.

Téma: CSENDES CÍMKIADÁS 2013!

Hozzáadva: 2016.11.29 00:29

Sziasztok!
Címkiadásra milyen tabletet használtok? Kinek milyen pontos a gps rajta? Navon Raptor 3G-ről hallott már valaki valamit? 


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.06.03.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu