Név
Becenév warrior
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Na jó,de ez románia.Nekik mindég is volt vér a pucájukban.Ők nem simogattak uberes buksifejeket hanem tették a dolgukat.Gratula nekik.

Nos kedves Zolika /tegyük fel ez a neved/te igazából nem érted az egészet,mert nem vagy taxis,mégcsak uberes sem voltál.Akkor mi a francnak szólsz bele abba,amiről fogalmad sincs.Egyszerűen csak a legalapvetőbb dolgot jegyezd meg.NINCS GPS ALAPÚ VITELDÍJ!Taxaméter az van,amit jó pénzért hitelesíteni kell 2 évente.Semmi baj azokkal akik minden taxizáshoz támasztott feltételnek megfelenek.Akár a Taxify is.A feltételeket meg gondolom ismered,ezért nem részletezem tovább.Az uber azért szünt meg,mert nem vállalta a tisztességes taxifuvarozás feltételeit.Ezze elismerte,hogy a zavarosban akart halászni.Így járt.Ha jön a taxify,akkor egy társasággal több lesz budapesten.Semmi baj.Volt itt már közel 20 társaság is.Eggyel több igazán nem aggaszt senkit.Tehát,ha riogatni akarsz,akkor ezért kár volt regisztrálni.

Üdv:warrior

 Nos barátom téged olvasva joggal merül fel bennem a kérdés.Nem lehetséges e,hogy az OPNI bezárása után ti uberesek lettetek?Ezzel a helyesírással én nem szégyenkeznék itt a nyilvánosság előtt.Sajnállak az állapotod miatt.
Baszd meg bruno úgy viselkedsz,mint a kisgyerek,akit molesztált a nagynéni kiskorodban.Egyszerűen vége van és kész.Vegyél be egy marék nyugtatót,alukáljál egyet és gondolkozz el azon,hogy mi volt a bibi.Fenyegetőzhetsz te f.s.Lásd be,hogy kevés vagy ahhoz,hogy bármit is be tudj tartani.Na addios bruno,szép álmokat.Üdv a nagynéniek.
.....persze,hogy beveszik,naná hogy.
Van bizony.Lehet,hogy éheskék következő lépése is ez lesz.Veszünk engedélyt 5 milláért.
Kik ezek? Franciák.Tényleg.Jaaaaaa! Ott nem pár tucat taxis tüntetett az uber ellen.Ott tán van vér a pucában.Idehaza hogyis vóóóót?Nehogy már kimaradjon egy kanyar.Itt úgysem lesz uber.Ahogy sárgítás sem lesz+10 éves korhatár+tanfolyam sem.Úgysem merik megcsinálni.Méghogy tengelytáv no+ E5-ös moci.Ugyan már mit riogattok itt.Na tényleg HAJRÁ FRANCIÁK.
Gondolom senki nem várta,hogy 30-40 taxi elűzi az ubert MO-ról.3-4 ezer már érhetett volna el eredményt.Persze akkor kiesett volna egy fuvar.Ezért inkább nem jöttek a fiuk.A vonat elment és az elkéső utasok utána mennek /uberrel/

Ebben igazad van.A magyar embernek három dologra feltétlen szüksége van.Valakit kell gyűlőlni.Kell egy segg,amit kinyalhat és könnyű fingás.Na ettől jól érzi magát a magyar.Ezzel a saját nyomorúságát próbálja enyhíteni.Most a gyűlölet felénk taxisokra szól.Persze,ha szülni visszük a kismamát,akkor taxisbácsik vagyunk,de csak akkor.

üdv.