Név Harsányi István Gábor
Becenév remix
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Plus Taxi

Hozzáadva: 2013.05.17 20:12

Tomajer! Az azért érdekes,hogy az egykori kommentjeidet visszanézve mennyire hánytál a plüssre. Most meg itt csöveskedsz nálunk azon beszólások és hányások után...? Hát kívánom,hogy érezd magad jól nálunk,látom,már a mi szinvonalunkat is magasabbnak ítéled a sajátodénál.

Téma: Max Taxi

Hozzáadva: 2013.03.07 07:38

Csogu! http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=budapesti-utcajegyzek-1959&ID=324631 remélem ezt keresed.

Téma: Taxi4

Hozzáadva: 2013.02.24 18:02

P.G! tagdijcsökkentés mikor aktuális? A bevételeinket már csökkentetted rendesen! és ha nem viszünk be lét Neked,hogy ujabb remek ötleteket tudjál kitalálni,akkor mi lesz Állománygazda...-((

Téma: Plus Taxi

Hozzáadva: 2013.02.01 13:17

valóban igaz a hir.Oláh Attila átlépte a saját határait és a másik világon uralkodik most már... Mi lesz a plusszal...NORMÁL TAXI LESZ?

Téma: Plus Taxi

Hozzáadva: 2013.01.03 01:04

Áttilám! Ném áztát mondtad nékünk,hogy az 5-ös csátornájért nem kő fizetnünk! Te kis hunycut! Rájadásul még szedsz segélyalap pénzt is 1000ft-ot és aki nem fizeti -az ámúgyen önkéntesnek minősíthető sarzsit-az jol lé van tiltva a munkájól. No ez asztán a fifika! Rájadásul még számlát sem adsz rójja. Ejnye bejnye kicsi attika! csúnyaaaaaaaa! Megmondunk ám az ÓVÓ bácsinak! irgumburgummmmmmmmmm Lehet hogy aztatat a pénzet Te lenyeled? Gyánús ez nágyon gyányús.

Téma: Taxi4

Hozzáadva: 2013.01.03 01:00

Mond,hogy nincs igazam....igy volt az este vagy igy volt

Téma: Taxi4

Hozzáadva: 2013.01.01 00:00

Drága Vezérünk! Ma ismét nagyot alkotott kis csapatod. Szilveszterkeor nem volt olyan taxis cspat aki nem az utcai tarifával fuvarozta volna a "kedves-t",kivéve MI ahogy az már évek óta lenni szokott,nyögtük a telefonos tarifás kelletlenkedőket,meg a 6-os kártyásokat meg a csekkest (nyilván munka ügyben utazott) Az is brilliáns volt,amikor a Zonásokat (taxi nyócszáz) ránk eresztetted és vitték éhesen azokat a fuvarokat,amikért mi fizetünk Neked,nem pedig Ők. Az pedig már csak hab a tortán,hogy ha nelehallgatsz a 3-as csatorna perceibe-óráiba nagyon hamar rá fogsz jönni,hogy akinek baja volt,az ott sem segítséget,sem pedig egyebet ott nem kaphatott. Persze a Pistánk jol elvolt a haverjaival,meg minden mással,de akkor miért nem ül egy sörözöben ilyenkor? Egybevéve Gratulálunk,megint nem sikerült! BUÉK!

Téma: Taxi4

Hozzáadva: 2012.11.24 13:43

Kedves Etikás Urak! Esetleg lehetne arrol szó,hogy mostantól -legalább egy ideig- időszakosan,főleg a hét végi időszakokban bejönnétek a belvárosba kicsit ellenőrizgetni a rádiókat? Elég problémás,hogy van néhány kód a belvárosban akiktől nem lehet dolgozni és az ember másfél két órákat is nyeli a pűdereket.Most ne jöjjünk azzal,hogy jobb a kezük.Valamennyien csináljuk ezt már egy ideje. Látjuk milyen antennák vannak a kocsik tetején. Többen vagyunk úgy,hogy rendesen össze van pakolva az antenna rendszerünk,szabályos 450-es antennával és az alap rádióval esély sincs a cimfelvételre. Szóval a Báthory utcában a lé parton és a Széchenyi téren kéne egy kis rádió méricskélés,egy kis swr nézegetés és egy kis antenna vizsgálat.Mindenki ugyanannyi tagdijat fizet,csak az egyik 30 ronggyal megy haza egy éjszaka után,míg a másik jo ha tízzel. Ez is egyfajta visszaélés a társaik rovására és ez ellen kis odafigyeléssel lehetne tenni akár azonnal. A tegnapi savanyú nap jó példa volt erre. Vagy megvárjuk azt amíg kilép 15 ember akik ezt már nehezen viselik? Tudom aki bent marad annak rögtön több marad,de a nagyvezír mit fog ehhez szólni?Adott egy probléma és nem születnek rá megoldások,s elmegy egy halom tagdíjas az ellenőrzések hiánya miatt.

Téma: Budapest Taxi mi is itt vagyunk!

Hozzáadva: 2012.11.23 02:43

Nocsak! Mit láttam a minap: régi echte Budapest taxisok "uj" matrinkával felszerelkezve a mobiltaxis Zengő zászlaját lobogtatják....? Gábor,fogy az ármádia...mit adsz így a Zengő Zolinak? lassan már kezet sem tudsz...

Téma: Taxi4

Hozzáadva: 2012.11.22 15:58

Az akcio SIKERES volt! A lé befolyt... Persze én nem tudom,csak kérdezem,hogy egy fuvarszervező cég,hogy állíthat ki hivatalosan számlát POS terminál javításról amikor az a tevékenységi körében nem is szerepel... Lehetséges ez? Ez az "ÚJ" Magyarország? Persze az is érdekes,hogy állítólag ezek a POS francok bérben vannak havi 5 ezerért kihelyezve a srácoknál...Bérlet és javítás...hmmm ez hogyan függ össze?