TaxiLike, az alternatíva!

2012.10.03.

Avagy a "harmadik láb" lehetősége.
Valamikor, amikor a CB-s, URH-s taxiforgalmazás elkezd ődött, mi mezítlábas taxisok azért vágtunk bele, és léptünk be egy-egy társasághoz, hogy több lábon álljunk.

 


Akkor a fuvarok többsége az utcán talált ránk, de nagyon jól jött, ha menet közben néha fel - felkapott az ember egy - egy fuvart a rádióról is.
Ma, mint tudjuk, a fuvarok túlnyomó többsége a cégeken keresztül jut el hozzánk, viszont nem ártana megint egy másik láb, ami kiegészíti a meglévő kettőt (másfelet).

Ezt a lábat teremti meg számunkra a TaxiLike rendszer.

Aki még nem találkozott vele, a TaxiLike egy társaságfüggetlen mobiltelefon alkalmazás, amellyel az utasok saját mobiljukról telefonhívás nélkül rendelhetnek taxit. Ezek a fuvarok GPS. alapon a legközelebbi autókat találják meg, tehát nincs szó a városon való átautókázásról, az utas pedig eldöntheti, hogy kivel szeretne utazni.

Optimális esetben minden épeszű taxis letölti a telefonjára a TaxiLike alkalmazást, hiszen használata egyszerű és ha egy kis szerencséje van, napi egy két fuvar innen is becsörren.

 

TaxiLike rendelés

 

Ülsz a droszton, a tutiban, vagy csak bandukolsz a városban, egyszer csak meghallod, a telefonod kiabál hogy " TÁKSZÍÍÍ ", ránézel, és egy pillanat alatt eldöntöd, érdekel - nem érdekel.
Ha érdekel, akkor rányomsz, hogy hány perc a kiállás és vársz.
Pár másodpercen belül kiderül, téged választott-e a megrendelő. Ha te voltál a szimpi, már mehetsz is.
Ha megérkeztél, egy gombnyomással tudatod a "kedvessel", és indítod az órát.... kell ennél jobb "láb"???

 

 

(x)


header

Utazz TaxiLike-al és nyerj
egy vacsorát a Leroy-ban!

arrow
leroy

Kedves Taxizó!

Mobil alkalmazásunk segítségével mostantól néhány gombnyomással, telefonhívás nélkül rendelhetsz taxit. Elküldött rendelésedre társaságoktól függetlenül, kízárólag a közeledben lévő szabad taxisoktól érkeznek ajánlatok.

Miért érdemes használni?
mert ingyenes az alkalmazás
mert egyszerű és gyors, egy gombnyomással kérhetsz autót
mert olcsóbb, hiszen még telefonálnod sem kell
mert választhatsz, hogy kivel szeretnél utazni
mert látod a szabad taxik adatait, így olyan autó jön érted amilyet Te választottál
mert értékelheted a taxit az utazás végén, ezzel segítve másokat is a döntésben
food


Mit szólnál egy ajándék vacsorához?

A TaxiLike-ot használó utasok között 2012. október 15-től kéthetente kisorsolunk egy 15 000 Ft értékű vacsorát a MOM Leroy étterembe. Ha a nyertes a vacsorára taxival és TaxiLike-kal utazik, az oda- és visszaútra 5 000 - 5 000 Ft értékben fizetjük a viteldíjat. Így a teljes nyeremény összesen 25 000 Ft lehet.

food

Szeretnél részt venni a játékban?
Töltsd le és telepítsd a TaxiLike-ot iPhone vagy androidos telefonodra, rendelj vele taxit, és utazz a kiválasztott taxival. A játék ideje alatt minden utas automatikusan bekerül a játékba, így további teendőd nincs. Ha többször utazol, nyerési esélyeid a többszörösére növekednek.


A játék szabályzata a www.taxilike.com/jatekszabalyzat oldalon található.

Üdvözlettel,
TaxiLike

separator
Ha tetszik, like-olj bennünket
vagy oszd meg véleményed
Facebook oldalunkon:
www.facebook.com/taxilike
Kérdéseidre az alábbi
elérhetőségeken kaphatsz választ:
info@taxilike.com   |   +36 1 489 5180