Oszkár-Marci és a Taxi!

2015.08.11.

Történt,hogy felfigyeltek a fiaim arra,esténként egy autó áll meg a kapunk előtt! Kezdett bosszantóvá válni és kíváncsivá tenni,miért? Egyszer pont akkor mikor indulni készültem dolgozni.Utána mentem megelőztem de nem szálltam ki mert kíváncsi voltam kiszáll-e mit akar?
Tegnap szaladnak fiaim megint itt van!
Nocsak-nocsak?
Mire felkászálódtam elviharzott de visszajött!! Robogok ki mizu mit akarsz? Mindenre gondoltam higgyétek el de arra nem amit mondott!
Az állam leesett!
Elnézést kérek,hogy zavarok de a fiamnak mindene a Taxi és esténként járjuk a környéket és megnézünk minden taxit! Kész voltam!
Hol az a gyerek ide vele! Most az apjának esett e az álla! :-) Alig ért útól már robogtam az autó felé téptem ki a gyereket az meg ugrált örömében mert közben kiabáltam akarsz-é beülni a Taxiba? Aztán ketten nem nem értük útól a kis lurkót máris bent volt a Taxiban! Azt a gyermeki örömöt ami kitört belőle!  :-)
Öröm volt nézni! Milyen boldog volt!
Mit adjak ennek a gyereknek?
Taxi 4 naptár apunak is! Asszony hozza a rég őrzött Buda szabad jelzőt a kis srác elolvadt! Azt hiszem a legjobb helyre került!
Gyertek beljebb van egy-két kupa érem amire büszke vagyok! Ez inkább apukának tetszett a lurkó rögtön rátapadt a játék autókra! Édes kicsi,az asszony mondta néki válassz egyet vidd haza,erre megszólal a gyerek ANYU! Idézem apukát kissé el van maradva Marci! Észre sem vettem nagyon meghatott az a felhőtlen öröm ami kitört belőle!
Ma megint jöttek! A gyerekeim folyton rohangáltak a kapuhoz! Várták őket nagyon! Hoztak sütit! Apuka mivel látta,hogy egy Mignion lóg a visszapillantó tükrön hozott egy rakat Mignion kulcstartót!
Kérdem,hogy van Marci? Apuka meglepődve Oszkárnak hívják honnan tudom,hogy Marci a másik neve csak agyon ritkán szólítom így! Tőled,tegnap még így szólítottad!
Kész volt! Azt mondta annyira jól esett neki,hogy ilyen barátságosan fogadtuk!
KÖSZÖNÖM!

Én köszönöm Marci,hogy megismerhettünk! 23.éve Taxizok de most először találkoztam azzal a lélekkel aki felhőtlenül rajong a Taxitért!
Ezennel megkérném a kedves kollégákat ha akad olyan Taxihoz köthető bármi tárgy amire nincs szüksége juttassa el hozzám átadom Marcinak!


Taxi 4 707 0620/663 82 64