Reggeli kávé

2006.11.22.

Szerződjön újra saját biztosítójához, mert a hűséget nem értékelik
Jó pár autóst érhet meglepetés, ha megnézi, hol, mennyiért kapja meg a jövő évi kötelezőt. Aki marad, akár dupla árat is fizethet saját biztosítójánál a céghez újonnan szerződőkhöz képest.

Az "árnyéktarifákat" a társaságok a lehető legnagyobb titokban tartják. Egy Nagyszénáson élő, 50 éves férfi, 31 éves jogosítvánnyal, tavaly vásárolt, középkategóriás, a piacvezető Allianz Hungáriánál biztosított személygépkocsijával jövőre csaknem 35 ezer forintot fizet, ha elfogadja a biztosítójától kapott ajánlatot. Ám ha előbb felmondja a biztosítását, és ezután újra ugyanott, az Allianznál köt szerződést, akkor díja akár 18 ezer forint alá is csökkenhet.

 


Tarolnának a MÁV kötelező biztosítási árai

A napokban dől el, hogy köthet-e december 1-jétől új kötelező biztosításokat a MÁV. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) várhatóan a jövő hét elejéig meghozza ez irányú határozatát. Az ügy érdekessége az, hogy a legnagyobb online alkusz számításai szerint a MÁV adja a legtöbb nyerő ajánlatot 2007-re, így egyáltalán nem mindegy az autósok számára, hogy mi lesz a döntés.

 


Okt.23. - Halálos áldozat, feljelentés, megkövetés

Az '56-os Deportálások Tényfeltáró Bizottságához (DEPORT-'56) bejelentés érkezett - névvel, címmel, telefonszámmal, - arról, hogy egy diáklány az október 23-i tüntetésen elszenvedett tömegoszlatás kapcsán a könnygáz miatt fellépet komplikációk következtében elhalálozott. A megadott telefonszámon a gyászoló és megrendült apa visszaigazolta a történetet.

 


Épülhet tovább az M0-s

Napokon belül újrakezdődhet az építkezés az M0-s keleti szektorának októberben leállított szakaszán. Értesülésünk szerint a Központi Közlekedési Felügyelethez kedden beérkezett az eddig még hiányzó utolsó szakhatósági állásfoglalás is, így az engedélyre szerdán rákerülhet a pecsét. A tét 80 millió eurónyi uniós támogatás.

 


Fura belvárosi víziók: rá sem ismerne a városrészre

A Belváros forgalomcsillapítása ma olyan jelszó, amellyel minden politikai erő egyetért. Az észak-déli tranzitforgalom csökkentésére több terv is született, amelyek elsősorban a Kecskeméti utcára és a Károlyi Mihály utcára koncentrálnak. Az elképzelések olyan extrém megoldásokat is tartalmaznak, mint például az egyirányú utcában a forgalommal szemben közlekedő BKV-busz.

 


Gázos nyilatkozat    Video

Vallani kell a jövedelemről a gázártámogatáshoz. Miről nyilatkozunk és mit kérhet számon az APEH a szúrópróbaszerű vizsgálatokon januártól?

 


Nem Titanic, Tatabánya
A Lágymányosi híd pillérjének ütközött és léket kapott egy tolóhajó

A Lágymányosi híd budai oldalán hídpillérnek ütközött reggel a Tatabánya nevű vontatóhajó. A kapitány a nagy ködben elnézte a völgymeneti átjárót és a kerülő manőver közben a pillérnek sodródott, amely alatt a beton támfal több lyukat is ütött a hajó oldalába a vízfelszín alatt. Délutánra annyira befoltozták, hogy eljusson az újpesti kikötőbe.

 


Csak hármast kapott a Fidesz - hányast ad az AB?
Az Országos Választási Bizottság (OVB) a Fidesz és a KDNP hét népszavazási kezdeményezése közül hármat hitelesített

A Fidesz képviseletében Nyitrai Zsolt a testület ülését követően az MTI-vel azt közölte: az OVB által nem hitelesített kérdések ügyében az Alkotmánybírósághoz fordulnak. Bízunk az Alkotmánybíróság bölcsességében és abban, hogy végül mind a hét kérdésben ki lehet írni a népszavazást - fogalmazott.

 


A lottóárus csalással szerezte meg a nyereményt

Nyolc hónap felfüggesztett börtönre ítéltek tegnap első fokon egy kecskeméti lottóárust és az édesanyját, mert összejátszva maguknak szereztek meg egy nyertes tárgynyeremény- szelvényt.

 


A brit szülők leszereltetik az iskolai wifihálózatokat

Több szigetországi iskolában is lecserélik a wifihálózatokat a hagyományos kábelre, mert a szülők aggódnak a lehetséges káros hatások miatt.

 


Halálra gázolta húgát egy tizenegy éves kisfiú

Édesapja teherautójával gázolta halálra kétéves húgát egy tizenegy éves kisfiú Nagy-Britanniában. Az apa, aki gyakran megengedte kisfiának, hogy beparkoljon a kocsival, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt áll bíróság előtt.

 


Kivillanó mellhez mindenkinek joga van

Janet Jackson 2004-es mellmutogatása 550 ezer dollárjába került az MTV-nek. Most visszaperelnék a pénzt, alapvető alkotmányos jogokra hivatkozva.

 


Hullámzó kelmék, ringó keblek a divatbemutatón - videó, galéria

Ki nézi a cipőket egy bemutatón, ha a modelleken átlátszó fekete blúz van melltartó nélkül? Eláruljuk: nem sokan.

 


Jasmin szexi tánca