Időkerékkel a turizmusért

2007.02.21.

Fenomenális!
Az Időkerék megszerzésével akarja népszerűsíteni Budapestet az egyik taxitársaság. A cég ügyvezető igazgatója szerint a fővárosnak nincs olyan egyedi logója, amelyet például kulcstartókon vagy ajándéktárgyakon, akár külföldön is lehetne népszerűsíteni.

Az Időkerék erre pont megfelelő lenne, az építmény csaknem 300 millió forintjába került már a magyar államnak, és most is ott áll gondozatlanul a Hősök tere közelében - tette hozzá.
A Kincstári Vagyoni Igazgatóság pályázatára eddig csak a ferihegyi taxikat üzemeltető Zóna Zrt. nyújtott be ajánlatot. A nyertes 5 évre kapná meg az Időkerék vagyonkezelői jogát, és évente egy millió forintot kellene érte fizetnie. A határidő jövő héten jár le.

Veres István ügyvezető igazgató szerint ki kellene használni az Időkerék egyediségét és kulturális programokat lehetne szervezni az építmény közelében. A ferihegyi taxik a tervek szerint az Időkerék érintésével hoznák be a városba a repülőtérről érkező külföldi vendégeket. Sikeres pályázat esetén a taxis cég logója is az Időkerék lenne majd a jövőben - tette hozzá.

uno.hu