Miért karamboloztak Palcsóék?

2008.10.31.

TAXIKÖLTSÉGEN AKARTAK SPÓROLNI!!!
Újabb dolgok derültek ki a Palcsó-baleset körülményeiről. Állítólag a taxiköltségen akartak spórolni a srácok.

Levelet küldött a StoryOnline szerkesztőségébe annak a taxisofőrnek az ismerőse, aki aznap este az ittas fiúkat, Tamást és barátját hazavitte volna.

Mint ahogy azt Tomi édesapja is elmondta, a fiúk úgy tervezték, hogy sofőrsegély-szolgálatot vesznek igénybe. Az énekes szülei nem is értik, miért ültek kocsiba a srácok.

A fiúkért kiérkező taxis egyik ismerőse a következőképpen magyarázza az eseményeket. "Ez a baleset a hülyeség miatt volt. Igénybe vették a sofőrszolgálatot, de a soroksári OBI-nál, hogy spóroljanak nyolcezer forintot, visszaültek a saját kocsijukba, s részegen vezetett a soför. Ha nem sajnálta volna a nyolc rugót, most nem lenne baleset, s nem lenne totálkáros autója. Az emberi hülyeségnek nincs határa" - vélekedik az olvasói kommentet írt informátor.

Megkérdeztük Tabár Istvánt, Tamás menedzserét, hogy ő mit tud minderről. "Az állítást sem megerősíteni, se megcáfolni nem tudom. Annyit biztosan tudok, hogy a fiúk hívtak sofőrsegélyt, de hogy utána mi történt, arról fogalmam sincs."

Kérdés, megért-e a fiúknak néhány ezer forintot, hogy majdnem odavesztek. Ráadásul a hírek szerint akár börtönbüntetés is várhat mindkettőjükre.

Forrás: Storyonline