2017 május 22.-e.

2008.08.19.

Újabb akció a TAXISOKNÁL!!!
Mint emlékezhetnek rá, áprilisban tíz taxis veséjét sorsolták ki a szerencsésebb utasok körében. A hallotaxi internetes online magazinról jól ismert Apuka nickre hallgató taxis boldogan számolt be arról, hogy felbuzdulva a márciusi akciójukon: „Utazz velem és vidd a lépem”, több hasonló és remélhetőleg sikeres akciót terveznek a nyárra.

A Riksások előre cég, örömmel számolt be arról, hogy munkatársaik túljutottak a februári akciójuk miatt kialakult krízishelyzeten, és már nem is hiányzik nekik az a 2 liter vér, amit minden 10. utasnak ajándékba adtak.

Apuka taxis 7 éve töretlenül az akciók híve. Még 2010-ben indította mozgalmát, a „Gyere Dj. Nyald meg a bélyegem” fantázia néven, amivel sok fiatalnak nyújtottak 4 dimenziós élményt. Kezdetben némi ellenállásba ütköztek ötletei, de az azóta más munkaterületen dolgozó exkollégák, mára már a sötét múlt rossz emlékei. Az új munkaerők, mint például az afrikai Hungmije Bumnger, elmondta: Lenni ez az ország csúdálat. Lenni nagy szeretet és örülni mikor megtalálni híd.

A Fővárosi önkormányzat, egyeztetve a MICIBETOSZ, BETARTASZ, TNT, HUGOMATNE, KAUCIÓ érdekvédő szervezetekkel, megállapodtak, hogy még ebben az évtizedben lehetséges, hogy napirendre kerül a 2000-ben maximált tarifák ügye. Ennek a hírnek legjobban a Brazil őserdőkért aggódók örültek, mivel Horváth Pál, aki egyben Apuka mentora, idén írta meg a 1 milliomodik beadványát. Könnyített munkaidőt ígértek, havi 450 órában maximalizálva.

Szóba került még a reptéri transzferek ügye is, ami mint emlékezhetünk 2011-ben jelentős csökkenést élt meg. Sumák Attila, az egyik cég tulajdonosa, az utasokkal szembeni méltánytalan emelésről beszél, és félő, hogy ez miatt több csepeli megrendelőjük is a BKV-t fogja választani, a cége 1200 forintos „Mindegy honnan és hová” akciójuk helyett.

Centi Baró János, mint a „Friss árakkal épphogy élek” focicsapat edzője, a holnap megrendezésre kerülő öregtaxisok meccsére, 1 hónap ingyen hamburgert kíván felajánlani a győztes csapatnak. Ádáz küzdelem várható.

Ezt a feltételezésünket erősítette meg az egyik csapat korelnöke, a 31 éves Csikung Nincsjen Meló, a Kínai származású etikás, akinek még mindig van a tavalyi kupában felszolgált rizsből.

Jövő hónapban kerül megrendezésre még a Retró – Új - Legújabb – és a Legeredetibb Rádiótaxik éves összejövetele, ahol tombola keretében kisorsolják egymás átjátszóját.

Minden taxisnak munkával teli nyarat kívánunk!