Megerőszakolták a mezítlábas taxist?

2008.08.12.

Vigyázz a vörösökkel!!!
Mire jó a kék tabletta!!! Eddig csak a lányoknak kellett vigyázniuk magukra, de mostantól mi, férfiak is veszélyben vagyunk?

Első lépés:
Bocsánatot kérni a beugratásért

Második lépés:
Magyarázatot adni erre a tettemre

Harmadik lépés:
Levonni a konzekvenciát

Első lépés:

Elnézést tőletek, ami miatt a címlapon megjelent szöveggel beugrattalak benneteket!!!

Második lépés:

Sokszor ért/ér minket az a vád, hogy bulvárosra vettük a figurát és nem komoly szakmai oldalról mutatjuk be a szakmánkat. Ennek oka nem más, minthogy ti arra nem vagytok vevők.

A napokban is megjelent egy nagyon komoly cikk, felhívás, de a belső saját mutatónkon azt látjuk, hogy a kutyát sem érdekli. Pedig a jövőnk is lehetne itt a tét, de hát ez nem mozgat meg bennünket. Kérdezitek páran, hogy miért nem fektetünk bele több energiát, pénzt ennek a lapnak a szerkesztésébe?!!! Miért nem készítünk riportokat, interjúkat stb…

Minek? Hogy megnézzétek páran, majd elsikkadjon a feledés homályában, a teljes érdektelenség miatt? Természetesen abban a pillanatban, amint belecsempészünk egy kis bulvárt, abban a pillanatban ezrek olvassák az adott cikket.

Vannak terveink, amiket talán meg is fogunk ősszel valósítani, de az sem szakmai oldalról fog történni (vagyis dehogy nem, nagyon is onnan), de egy biztos, olvasni fogjátok és beszélni róla az utcán…és ez a lényeg, hiszen ettől jó valami, ha él!!!

Harmadik lépés:

Szóval addig, amíg egy ilyen cikk több olvasottsággal bír, mint egy komoly, szakmai cikknek a linkjét immár több helyen is belinkeltem!!!