Nem állunk meg! TOR TÚRA! TAXISDEMONSTRÁCIÓ JÚNIUS 4-ÉN!

2012.05.04.

Részletek, a fórumban

KÉPGALÉRIA

tomajer válasz | 2012.06.02. 10:18:43 (206)
A BLOKÁD szót, kizárólag az újságírók használták, a megmozdulásunkra.

Nem tehetünk arról, hogy a szenzációhajhász sajtó, csak a szuperlatívuszokat kedveli.

Most aztán egy másik újságíró, meg megfenyeget bennünket.


Ki csinálja itt a politikát?

Lassan azt kell éreznünk, hogy töketlen semmihez nem értő firkászok irányítják az országot!!!

A szónoklat teljes szövege:


tomajer válasz | 2012.06.02. 10:15:21 (205)
Ezért kell nagyon vigyáznunk, hogy fogalmazunk.
Nyilvánosságra fogom hozni, a demonstráció teljes videóját, hogy láthassák, mi nem fenyegettünk blokáddal. A blokád, csak mint történelmi visszatekintés szerepelt....halottaxik.hu
Avagy egy szakma temetése

Bemutatjuk a 200 roncsautót!

Megvan az engedély 2012.06.04-re!


Rocktaxi válasz | 2012.05.29. 16:14:34 (35)

tomajer válasz | 2012.05.29. 16:56:06 (38)
Tarlós Pistabácsit csúnyán megvezették. Szegény azt se tudja miről beszél. Kéne már valakivel beszélgetnie, aki ért is a témához, mert nevetséges helyzetbe lavírozta ezzel magát.

Egy; Senki nem kér semmilyen türelmi időt... Konkrétan azt kérjük Pistabácsi, hogy a piacon lévő munkaeszközenket hagyja békén, mert a kezére csapunk!

Kettő; Mi pont aztat szeretnénk, hogy ne lehessen bizonytalan tarifákon fuvarozni. Eztet hívják Pistabácsi, Rögzített hatósági ár-nak. Ki is az, aki ezt nem meri bevállalni??? Ki vette ki a tervezetből? Miért is ez az egész?

Pistabácsi kérem!!!

Most őszinte leszek Az egész demonstráció sorozat nem indult volna el, ha a FIX TARIFÁT nem tetszenek meglebegtetni. Benyeltük volna a szigorításokat. El teccettek baszni... hogy magyarosan fogalmazzak. A levét, meg meg kell inni. Ez már csak így szokott lenni.

Az Országos Taxis Szövetség és a Taxi Gépkocsivezetők Független Szakszervezete újabb autós forgalomlassító demonstrációt szervez Budapesten

„TOR-TÚRA a Városháza körül” 2012. június 4-én hétfőn 15.00 órától több mint 1000 taxi-gépkocsi részvételével.


A demonstráció célja:

1. Felhívni a közvélemény és a rendeletalkotók figyelmét, hogy a szakmai szervezetek támogatása nélkül, ne terjessze be és a jelenlegi formájában ne fogadja el a BKK taxi-rendelet tervezetét a Főváros Közgyűlése június 20-án.

2. Kezdje meg a BKK az (április 23-ig általa ígért) azonnali szakmai egyezetést a taxis szakmai szervezetekkel.Gyülekezés 14.00. óra

Budapest, XIV. Dózsa György út, „Felvonulás tér”. (56-osok tere)
A demonstrációhoz civil szervezetek, közösségi közlekedési dolgozók valamint közfeladatot ellátók is csatlakozhatnak, akik egyetértenek velünk abban, hogy a Városházának komoly és átgondolt szakmai döntéseken alapuló rendeletekkel kellene biztosítani a közösségi közlekedés minden ágazatában a szigorúan ellenőrzött szabályozást.Mi tényleg „RENDET AKARUNK”! Eddig is és ezután is készek vagyunk együttműködni és megállapodni a Főpolgármesteri Hivatallal.A TOR-TÚRA városnéző kaland-utazáshoz várjuk utasok jelentkezését is a helyszínen, akik utasként díjmentesen vehetnek majd részt és vállalhatnak velünk szolidaritást és sorsközösséget az út során. ( Látnivalók a teljesség igénye nélkül: pl a Városháza)A TOR-TÚRA útvonala:

Dózsa György út (56-osok tere)-Hősök tere-Andrássy út-Oktogon- Erzsébet krt- Blaha Lujza tér-Rákóczi út- Kossuth Lajos u-Városház u- Bécsi u-Erzsébet tér-József Attila u-Széchenyi tér- Lánc híd-Fő u-Bem rpk-Margit híd-Szent István krt-Teréz krt-Oktogon-Andrássy út-Dózsa György út
 

 


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.06.04.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu