Újjá alakul a TGFSZ!

2011.03.02.

Tisztelt Kollégák!

Online tagfelvétel:
 

 

Fussunk neki még egyszer!
Örvendetes hír:  Hiteles vezetőkkel újra működésbe hozták, a TGFSZ-t! A hallotaxiról jól ismert Apuka (Farkas Zsolt) és Málna (Fárbás Tibor) vezetésével, látok esélyt arra, hogy egy ütőképes érdekképviseletet csináljunk.

Tisztelt kolléganők, kollégák!


Örömmel tudatjuk, hogy a TGFSZ (Taxi Gépkocsivezetők Független Szakszervezete) vezetősége és alapító tagsága megváltozott, újjászerveződött. A régi elnök személyében (Bakucz József) lemondás történt, mivel a szervezet működésképtelenné vált. Az új tagság 10 főből áll, az elnökség pedig háromból.

Elnök:

Farkas Zsolt (Taxi 4),

Farkas Zsolt TGFSZ Elnök


Kovács Miklos TGFSZ Alelnök

 

Elnökhelyettes:

Kovács Miklós (Tele5) ,



 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Az ügyvivő-szóvivői alelnöki tisztséget:

 

Fárbás Tibor (Főtaxi)
tölti be.

 

 

 





Az alapító tagság további résztvevői a 6x6 Taxi és a City Taxi tagságából lettek kiválasztva, így a jelentősebb budapesti cégeknél dolgozó taxisok képviselve lesznek.


Az új vezetés merőben el fog térni az eddig megszokottól…

Próbáltunk egy olyan csapatot összeállítani, akik képesek és akarnak is tenni a szakmáért..

Nem félünk senkitől sem, képesek vagyunk tárgyalni is, de a hatékonyságot figyelembe véve nem a végtelenségig! Rövid idő alatt ki akarjuk alakítani a pozíciónkat..

Folytatjuk a megkezdett utat, a Főváros irányában kezdeményezett tárgyalásokat, ahol megkérdőjelezhetetlenül fogjuk képviselni a szakszervezet tagjait.

Szándékukban áll kialakítani minden cégnél a saját bázisunkat.

Olyan érdekvédelmet hozunk létre, amely nyomást gyakorol a fuvarszervezői-közvetítői munkára szakosodott cégekre, az ott tagdíjat fizető taxi gépkocsivezetők érdekében, megszüntetve ezzel a kiszolgáltatott helyzetet!

Ehhez jogilag minden szükséges hátteret meg fogunk kapni!

Hatékony és igen gyakori média nyilvánosságot fogunk kialakítani. Az összes kommunikációs hírcsatorna értesítve lesz a munkánkról, széles körben tájékoztatva ezáltal a közvéleményt! Evégett a kommunikációt is át fogják venni a taxisok a cégektől, így jelezvén, hogy a problémánk a sajátunk, a nevünkben más nem nyilatkozhat!

Tanultunk az eddigi érdekvédelmi kudarcokból, megpróbáljuk ezt az előnyünkre formálni úgy, hogy eközben ügyeljünk arra, ne osszuk meg a már eleve megosztott közösségünket. Intelligens harcra készülünk, amely ha rajtunk múlik, akkor a mi sikerünket koronázza meg!

A későbbiekben egy nagyobb sajtó és tagtájékoztató keretében bővebben elmondjuk a stratégiánkat, remélve így a bizalmat és a határozott tenni akarást..


http://tgfsz.org.hu/


Farkas Zsolt
TGFSZ
Elnök