Járdára rohant a taxi

2006.08.05.

Kétéves jogosítvány, kétéves Audival
A Budafoki út és a Bertalan Lajos kereszteződésben az Audi fiatal sofőrje figyelmen kívül hagyta az elsőbbség adás kötelező táblát és összeütközött a Taxi2000 egyik kollégájával.

Hajnali négy óra magasságában a diszkóból hazafelé tartó fiatalok okoztak súlyos közlekedési balesetet a XI. kerületben. A Bertalan Lajos utcából az elsőbbség megadása nélkül nagy sebességgel hajtott ki az Audi rutintalan sofőrje és belehajtott a Budafoki úton szabályosan közlekedő taxiba. Az ütközés erejét jól mutatja, hogy az Audiból kirepülő akkumulátor teljesen összetörte a sarkon elhelyezett parkolóórát, míg a taxi a házfal és egy oszlop közé ékelődött be. A csodával határos módon csak könnyebb személyi sérülés történt, a taxis szenvedett kisebb agyrázkódást.












Mostanában különösen rájár a rúd a taxisokra, hiszen szinte nem telik el úgy nap, hogy ne kapna a hallotaxi.hu szerkesztősége hírt súlyosabb balesetről. Két napja a Blahán rohant egymásba a feltehetően beteghez száguldó betegszállító és egy taxi. A karambolban a mentőautó a villamossínekre borult. Személyi sérülés információk szerint nem történt.

Tegnap reggel 6 óra után pár perccel Sződliget és Göd határában egy Budapest Taxis autójába egy sötét színű Mercedesz belehajtott és az árokba lökte.
A taxi totálkáros lett és azt a hírt kaptuk, hogy a sofőr lábát majdnem amputálni kellett. Több órás műtét után, jelenleg a váci kórházban fekszik. A balesetben vétkes Mercedesz sofőrje segítségnyújtás nélkül továbbhajtott észak felé. Viszont pechjére figyelmetlenül a helyszínen felejtette a rendszámát, tehát remélhetőleg rövidesen a rendőrség vendégszeretetét élvezi.

Köszönjük a kollégáknak, hogy értesítettek minket!




2006.08.05