Megerőszakoltak egy taxist:

2012.11.28.

egy nő a tettes!
Elképesztő történettel állt elő egy taxis a romániai Tulcea megyében: azt állítja, hogy az egyik kliens, egy nő megerőszakolta, nem is akárhogyan. "Odatett, hogy a számmal csináljam, de 10-15 perc múlva sem lett erekcióm, még a lábam sem állt fel" - számolt be az eseményekről Nicolae Stan.

A taxis egy telefonos hívásra érkezett Luminiţa Perijoc lakására, a központban azt mondták neki, hogy egy megoperált nőt kell a taxiba segíteni. Stan aznap háromszor kapott hasonló hívást - írja a manna.ro.

A taxis elmondta, hogy a háziasszony eléggé alulöltözve fogadta, egy szál ujjatlan pólóban, melyből kilátszottak a hatalmas mellei.

"Ma este a rabszolgám leszel", ezzel a mondattal tért a lényegre a nő, aki egy késsel fenyegette meg a munkásembert, majd egy székhez kötözte. Erre Nicolae Stan arra kérte a nőt, hogy hagyja, legalább zuhanyozzon le. "De ő csak lehúzta a cipzáromat, és amikor meglátta a (...), megőrült, megszállta az ördög. Még én is megijedtem a reakcióitól" - mesélte a taxis.



A nő a szexuális perverzióit is kiélte a férfin. Az asszony egy idő után elengedte a férfit zuhanyozni, és megígérte, hogy elteszi a kést. Ezt a pillanatot használta ki a taxis, és a konyhából hívta a rendőrséget. A nő a rend őreit pucéran fogadta, és inzultálta őket. Azóta hatalmas népszerűségre tett szert a megyében, a nők példaképként tekintenek rá, a férfiak csak román Angelina Jolieként becézik. A pszichológusok szerint Luminița Perijoc tette a nőket ért megaláztatások egyetemes megbosszulásaként értelmezhető, ezért váltotta ki a "gyengébb nem" képviselőinek rokonszenvét.