Újabb taxisgyilkosság!!

2006.04.21.

A férfit több késszúrással ölték meg, a közelben pedig egy taxit találtak
Valószínűleg egy taxist gyilkoltak meg ma hajnalban a főváros II. kerületében - közölte a BRFK sajtóügyeletese.
FRISSITVE: 6:47

Bálint Gabriella elmondta: egy úttakarító jármű vezetője 2 óra 20 perckor bukant a Völgy utcában egy fekvő férfira, akivel több késszúrással végeztek, a közelben pedig egy taxit találtak és valószínűleg ennek az autónak a vezetője volt az áldozat. A helyszíni szemle, illetve a halott személyazonosságának megállapítása még tart.

Híradó Online


6:29
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi I. Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés bűntette elkövetése megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.


 


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2006. április 21-én 2 óra 20 perc körüli időben a Budapest II., Völgy utcában a Fővárosi Közterület Fenntartó Rt. úttisztítást végző járművének vezetője észlelte, hogy az úttesten egy férfi fekszik és közelében egy Opel típusú taxi személygépkocsi áll. A mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai már csak a halál beálltának tényét tudták regisztrálni. A helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy az elhunyt egy 57 éves budapesti férfi, aki taxisofőr volt. Az ismeretlen elkövető több késszúrással sebesítette meg. A nyomozóhatóság megkezdte a széleskörű adatgyűjtést, a helyszíni szemle során rögzített adatok értékelését valamint elrendelte az elhunyt soron kívüli, igazságügyi orvosszakértő általi boncolását.


Az ügyben a további eljárást a Bűnügyi I. Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le.

BRFK KOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁLY



6:47
A BRFK Ügyeleletesének tájékoztatása szerint, társasághoz nem tartozó, "mezitlábas" kolléga a gyilkosság áldozata.