Oszlopnak csapódott a Calibra

2008.09.02.

6x6-ost zúzott le.
A balesetről, rengeteg fotó, kering a neten, de hogy valójában mi történt, azt sehol nem sikerült megtudni. RosszQtya kollégánk segített rajtunk, néhány keresetlen szóval.

A kocsi a belváros felől érkezett, nem kevéssel. Áttért a menetiránnyal szembe, ott a buszmegálló és egy lámpaoszlop között a járdán álló taxit telibetalálta, majd a villanyoszlopra kenődött!
Az opel sportkocsit egy "hölgy" vezette... hát igen igen.... a kocsi rommá tört.
Az ütközés erejére jellemző, hogy a hátsó szélvédő 1 villanyoszlopnyi távolságra (kb 25 méter) repült illetve csomó elem a füvön landolt.

A baleset okai:

-gyorshajtás
-kivagyiság
-illetve lófaszjóska(né) módjára való közlekedés jobb hátsó tengelyen lévő "virsligumival" :o)

A taxi totálkáros lett az alváz miatt, illetve jobb oldalán a sárvédő illesztése elmászott vagy 2 centit.

A sérültek száma 1!  Az is az opeles!

A taxisnak semmi baja, de a feleségét kiverte a víz mikor meglátta a kocsit, lévén a camponában dolgozik és azért állt ott a taxi.

Itt van pár kép amit készítettem.

                                                                                                  RosszQtya


 

Beszorult sofőr a taxival ütközött személyautóban
a XXII. kerületben
 
Lánglovagok.hu

A Nagytétényi út és a Lépcsős utca kereszteződésében egy Opel személyautó és egy Citroën taxi ütközött. Az Opel a járdán az oldalával lámpaoszlopnak csapódott, a Citroën a Campona bevásárlóközpont előtti füves területen állt meg. Az Opelt vezető nő a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadították ki, majd a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba. A taxiban ketten könnyebben sérültek.

Oszlopnak csapódott a Calibra
- fotók
 autómenedzser.hu

Tűzoltók és mentők egy súlyos sérültet vesznek ki abból a gépkocsiból, amely egy taxival való ütközés lövetkeztében közvilágítási oszlopnak ütközött a XXII. kerületben, a Nagytétényi úton. A balesetben ketten sérültek meg.