Áthajtott a taxisofőr a kötekedő utason - Durva videó

2012.05.06.

Ezért ne szórakozz egy fuvarozásból élő ember eszközével!
Eleinte csak szópárbajnak indult az alábbi eset a 47 éves Guercy Edmond és 23 éves utasa, Benoit Kapelli között a kanadai Montrealban április 29-én. A konfliktus a szemtanúk elmondása szerint abból indult ki, hogy az utas ismeretlen okokból erősen becsapta a Toyota Camry ajtaját.

A videót készítő YouTube-felhasználó így kommentálta a felvételt megelőző eseménysorozatot: "Az egész azzal kezdődött, hogy a két utas közül az egyik túl erősen csapta be a taxi ajtaját. Erre a sofőr kipattant és vitatkozni kezdett vele, miközben a második utas még benn ült a kocsiban. Én fogtam és elhagytam a helyszínt, mert azt hittem, ezzel véget is ér a vitatkozás, azonban mikor felértem a lakásomra, láttam, hogy egyre inkább durvul a vita. Ekkor a taxis beszállt gyorsan a kocsijába, de rossz irányba indult meg, ahol az utas társai várták" - magyarázta az Ilaneloc névre hallgató júzer.

Innentől pedig az történt, amit a videón is láthattok. A felbőszült tömeg rúgta, ütötte, dobálta a magára zárt taxist, akinek kocsija így csúnyán megrongálódott. A vezető megpróbált elmenni, azonban egy autójára ugró embertől megriadt, végül a tömegbe hajtott, ahol pont előző vitapartnerét ütötte el, méghozzá nem is akárhogyan. Konkrétan áthajtott rajta, majd elmenekült.

Természetesen elkapták a rendőrök, az ügy pedig vizsgálat alatt áll. Kapelli - az elütött személy - durva sérülései ellenére túlélte a kalandot, de talán jó tanulsággal fog szolgálni neki az eset.

Durva videó vár rátok!

 

Hit and Run Taxi Victim's Got Gingham