Pornóval csábít a taxis

2007.10.11.

Ez is egy megoldás! :-)
Dôl a pénz ahhoz az életrevaló taxishoz, aki nem mindennapi szolgáltatást kinál utasainak. A sofôr pornófilmekkel szórakoztatja a hozzá beszállókat, így egy hónap alatt megháromszorozta a bevételét.

- Tetszik a dolog, a fiatalok biztos vevôk lennének rá – mosolyodik el Fadgyas Sándor, aki ôszintén bevallja: inkább csinálni, mint nézni szereti. – Érdemes elgondolkodni a kolléga ötletén, hiszen kevés manapság az utas.
A taxisofôrtôl megtudtuk: korábban ô is kínált extra szolgáltatást.
- Mikor már a hatodik utas kérdezte meg tôlem, hogy hol tudna sört venni, betettem a kocsiba egy hûtôtáskát, telepakoltam dobozos sörrel, és jó pénzért eladtam. Ma már nem foglalkozom ilyesmivel.
Hajdú Zoltán éppen utasra vár, amikor megszólitjuk.



A román sofôr pornófilmekkel szórakoztatja a hozzá beszállókat
Fotó: Felföldi Anna (montázs)


- Nem keverném össze a szexipart a fuvarozással. Legfeljebb a saját szórakoztatásomra – neveti el magát a taxis.
Lapunk megkérdezett két fuvarozó társaságot is, ôk mennyire találják hasznosíthatónak az ötletet.
- Nem gondolkozunk azon, hogy a taxikban pornófilmet vetitsünk, hiszen csak az utasok egy részének igényét elégitenénk ki vele – mondja Tihanyi Sándor, a Budapest Taxi marketing vezetôje. – A taxisok etikai kódexében benne van, hogy csak úgy használhatnak rádiót, tévét, vagy más szórakoztató mûszaki berendezést, hogy azzal az utasokat nem zavarják.
A 6X6 Taxi vezetôje szerint egy szexi taxi még jól is jöhetne sok utasnak
- Annak idején, amikor kocsijainkon egy-egy nyuszifüllel reklámoztuk a közismert erotikus lapot, rengeteg háborgó telefont kaptunk, hogy ilyen kocsiba nem szállnak be. Igy nem is tervezzük, hogy pornót vetitünk – magyarázza Lengyel Sándor. A cég vezetôje ellenben jó ötletnek tartaná, ha valaki létrehozna egy szexi-taxit.
- Akik ezt választanák tisztában lennének vele, hogy mit nézhetnek az utazás alatt – mondja Lengyel Sándor.
Meglehet, sok utas nemhogy bosszankodna, hanem egyenesen örülne, ha a kocsi a csúcsforgalomban dugóba kerülne.
Hofmeister Zoltán