Megkérdeztük Antal Attilát: Mi a véleménye a reptéren kialakult helyzetről?

2006.08.23.

6000 Taxis, és "bazi sok" utas rebeg hálát!
Már csak azért is nagyon kíváncsiak voltunk Antal Attila (BKIK VI-os Osztály Elnök) véleményére, mert ő volt Chris Woodruff tanácsadója, a pályázat kiírása előtt. Mindenki emlékezhet rá, hogy ott ült a sajtótájékoztatón a direktor jobbján, és komoly szakmai tudásával kisegítette, ha szükség volt rá. Tehát, ennek a projectnek a sikere, nagyban az ő érdeme!

Sajnos, amikor bemutatkoztam és elmondtam, hogy szeretnék tőle riportot kérni, határozottan elutasított! Kijelentette, hogy még a kérdéseimre sem kíváncsi, a mi lapunknak nem nyilatkozik.

Kérdésemre, hogy miért, mivel bántottuk meg, elmondta, hogy a sajtótájékoztató riportban, cinikusan, és gúnyosan írtam róla, márpedig ezt vele nem lehet megcsinálni.

Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ahhoz, hogy válaszoljon néhány kérdésemre, még nem kell, hogy szeressen, és megígértem, hogy (mint minden más riportban) amit mond, azt betű szerint, és kommentár nélkül írom le, de sajnos hajthatatlan maradt.

Így aztán a taxistársadalom, anélkül kell, hogy leélje hátralévő életét, hogy megtudta volna a "Főkamarás" véleményét arról, mennyire európai szolgáltatás az, ha az utasoknak éjjel hosszú órákat kell taxira várnia, kiszolgáltatva a város összes hiénájának!

Mérhetetlenül sajnáljuk!
Reméljük, még sok helyen segíti majd szakmánkat, sok sok tanácsot ad olyanoknak, akik a világ másik végéről jönnek belekontárkodni!

 

 

 

 

tomajer@hallotaxi.hu