Arany Listán a Gresham

2006.01.17.

Elismerés
A Condé Nast Traveler, a világ egyik legnagyobb angol nyelvű utazási magazinja januári számában közzétette a mintegy 28 ezer olvasói szavazat alapján összeállított 700-as Arany Listáját. A megkérdezettek szállodákat, üdülőközpontokat és hajós társaságokat is minősítettek. A magazin előfizetői a világ legjobb 33 szállodája közé sorolták a budapesti Four Seasons Gresham Palotát – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökség

A szálloda a lehetséges 100 pontból összességében 93,9-et kapott, maga mögé utasítva ezzel többek között a los angelesi, bangkoki, tokiói, washingtoni, bostoni, dublini, londoni, las vegasi, valamint a prágai Four Seasons házat is.

A kérdőívek kitöltőit a szokványos kérdések megválaszolása mellett személyes véleményük kifejtésére is felkérték, legyen szó a felszolgált ételekről és borokról, vagy akár az úszómedence vízminőségéről.

Az olvasók az 1906-ban épült Gresham Palota esetében annak lenyűgöző lobby-ját, az ízléses szobai berendezést és a gyönyörű dunai kilátást, valamint a Páva étterem kitűnő olasz ételeit méltatták. A személyzet működéséről alkotott benyomásokat pedig leginkább a „jól olajozott gépezet” kifejezéssel tudták leírni.

OBJEKTÍV Hírügynökség