Csajozni akart: pornót vetített női utasainak egy iráni taxis

2006.12.01.

Rámenős
Az iráni rendőrség letartóztatta azt a taxisofőrt, aki úgy próbálta elcsábítani női utasait, hogy a kocsiban pornográf filmeket játszott le videómagnóján.

"A sofőr egy komplett videórendszert szerelt a kocsijába és obszcén filmeket vetített utasoknak" – számolt be a bizarr esetről egy iráni lap. A gyanúsítottat az után tartóztatták le, hogy egy felháborodott utas panaszt tett. A férfi, akit a rendőrség nem nevezett meg, annak reményében vetítette a filmeket, hogy sikerül elcsábítani a női utasokat. A hölgyek a legtöbb esetben – egyáltalán nem meglepő módon – határozottan elutasították a férfi közeledését.

"Egy perccel az után, hogy bekapcsolta a videót tiltakozni kezdtem és ki akartam szállni, de a taxis nem akart megállni. Ekkor azzal fenyegettem, hogy megtámadom, hogyha nem áll meg" – mesélte el élményeit az utazással kapcsolatban a rendőrségnek az egyik nő.

Iránban sok olyan taxis van, aki saját autóját használja, és nem tartozik semmilyen társasághoz, a rendőrség ezeket "nem hivatalos taxiknak" nevezi. Úgy látszik, taxis-hiénák mindenhol vannak, és sehol sem jó szándékúak: Iránban ezek a "nem hivatalos taxisok" számos bűncselekmény és nemi erőszak elkövetői voltak már korábban.

Forrás: Hírszerző