Az Illatos úti Ebrendészeti Telepen totális telt ház van.

2008.08.07.

A válsághelyzet megoldása érdekében 2008. augusztus 10-én (vasárnap) Örökbefogadó Napot tartanak az Illatos úti Ebrendészeti Telepen (Budapest IX. Illatos u. 23/A).

Ha a bent lévő kutyák többségét nem sikerül gyorsan gazdához juttatni, helyhiány miatt altatásra kényszerülnek a Telepen. Augusztus 20-án, a tűzijáték miatt várhatóan ismét rengeteg kutya menekül majd el félelmében otthonról és kerül befogottként az Illatos útra.
Ezeknek a kutyáknak jelen helyzetben sajnos csak altatással lehet helyet biztosítani (a Telep ugyanis köteles befogni és elhelyezni a budapesti kóbor kutyákat).

A válsághelyzet megoldása érdekében 2008. augusztus 10-én (vasárnap) Örökbefogadó Napot tartanak az Illatos úti Ebrendészeti Telepen (Budapest IX. Illatos u. 23/A).

Az esemény támogatója a Bayer Hungária Kft. és a FRESSNAPF Állati áruház, védnöke a Fővárosi Közterület-felügyelet.
Az örökbefogadott kutyák, a védőoltás és az országkódos mikrochip mellé a szponzorok jóvoltából nyakörvet, pórázt, csomagot, ízesített féreghajtó tablettát, négyszeres védelmet nyújtó (bolha és kullancs ellen isvédő) cseppet, az örökbefogadók pedig az Állati áruházba szóló utalványt kapnak.

Az esemény sikere, így sok kutya élete kizárólag azon múlik, hogy hányan hallanak az eseményről, és hányan jönnek ki a Telepre kutyáért.

Kérlek, küldd el ez az üzenetet az ismerőseidnek, hogy ezzel is növeld a bent lévő kutyák esélyét az életre.

A kutyák képeit a: http://www.illatosut.hu weboldalon lehet megtekinteni, az Örökbefogadó Napról pedig a telepen lehet érdeklődni a 280-6832-es számon Dr. Kozma Tamás telepvezető főállatorvosnál.