Védszövetség a Centrum parkolási társaság ellen!!! CSATLAKOZ...

2007.01.12.

Centrum ügyes
Minap csörgött a telefonom. Szokott. Én meg azt szoktam, hogy ilyenkor felveszem. Végülis egy telefonnak ez a funkciója. Köszöntem, köszöntek és közölték, hogy a Centrum parkoló Kft megbízásából keresnek. Hát ha keresnek, akkor biztos akarnak valamit, mondjuk kedvesem hívásának jobban örültem volna, vagy ha a haver hív billiárdozni, de ha ló nincs jó a szamár is.


Mondja a kellemes női hang, hogy engem keres. Milyen meglepő, hogy engem hív és engem keres, de örömmel közöltem vele, hogy sikeres volt a kisérlete, mert engem is talált. Mondotta volt erre, hogy na kérem én tilosban parkoltam. Ez kicsit meglepett, mert mostanság nem igen mentem autóval sehova, illetve hétvégén a Tescoba bevásárolni igen, meg a gyerekekkel a hegyekbe, de eddig nem is tudtam, hogy lehet ott tilosban is parkolni. Amikor ezt vázoltam neki, közölte velem, hogy na igen, nem is most volt ez, hanem 5 évvel ezelőtt. Mondom, 5, az az öt évvel ezelőtt. Elismerem e? Mondtam, hogy 5 évvel ezelőtt pontosan hol jártam, arról momentán fogalmam sincs, így nem igen tudom elismerni sem. Erre kérdezte az enyém e ez és ez a rendszámú autó.

5 év alatt nekem már volt egy pár autóm, és annyira renitens állampolgár vagyok, hogy a rendszámukat nem igen jegyeztem meg. Kérdeztem tehát, hogy milyen tipusú autóról volna szó. A tipusokat amiket használtam, azért emlékezni szoktam. Na ezt meg ő nem tudta. Mondtam neki, hogy ez akkor itt most egy tipikus patt helyzet, mert egyikünk sem tudja, hogy miről beszélünk. Mondott erre egy másik rendszámot, amivel előrébb nem jutottunk ugyan, de nem keseredett el, mert egy harmadikat is közölt. Probáltam rávezetni, ha az elsőt nem tudtam, aligha fogom tudni a másodikat vagy a harmadikat. Ez nagyon nem érdekelte. Már kezdtem aggodni, hogy Budapesten forgalomban lévő összes autó rendszámát be fogja nekem olvasni, de szerencsére háromnál megállt.

Viszont közölte, hogy ezekkel én parkoltam tilosban. Kérdeztem hol, erre mondta a városban. Na ez egy korrekt információ. Mondtam neki, nem tudom, nem hiszem. Mondta, hogy az mindegy végülis , hogy elfogadom e vagy sem, mert ezért én most 1.2 millióval tartozom a Centrum Parkoló Kft-nek. Ekkor felnyerítettem, mert gondoltam valamelyik hülye haverom hülye térfájának estem áldozatul. Aztán kiderült ne. Illetve a hülye az stimt, de nem a haverom. Egyrszéről itten most engem egy hülye, hülyének akar nézni. Kérdeztem a hölgytől kedvesen, hogy ez az összeg ugyan hogyan jön már össze, mert ilyen durva büntetési összegről még soha nem hallottam. Mondotta ő, ez a késedelmi kamatokkal, meg egyéb járulékos költségekkel ennyi. Probáltam érdeklődni afelől, hogy ugyan mondja már meg nekem, hogy 5 évig miért nem jutott eszükbe, hogy erről írásban kommunikáljanak velem. Mondta nem kötelesek rá. Mondom, akkor milyen alapon számítanak fel bármire is bármilyen összegű kamatot. Mondta, hogy nekik ehhez joguk van és tessem az összeget számukra megtéríteni, vagy jön a végrehajtó, meg bíróság is lesz, meg ejnye-bejnye.

Na itt szakadt el nálam a cérna. Mondottam volt kedvesen, hogy ugyan már menjenek a jó bűdős francba, és Kupper úr kedves családi vállalkozása, kopasszon meg valaki mást. A hölgy csak mondta, hogy márpedig ezt nekem ki kell fizetni, mire végig tudatosítottam benne, hogy ha bele is döglenek, akkor sem fizetem ki, sőt remélem bele is döglenek. Mondta, hogy ugyis ki fogom, mert nekik nagyon jó jogászuk van. Szerintem a képükön van nagyon jó vastag bőr inkább. Ez egyszerűen arcátlan rablás, pofátlanság netovábbja. És hallom ismerőseim közül, hogy igen sokan jártak hasonlóan. A Fidesz fővárosi frakcióvezetőjének Kupper Andrásnak a családi vállalkozása, szépen kivárta az 5 évet / 5 év után minden tilosban parkolás elévül/ és szépen most akarnak mindenkit levenni kamatos kamattal terhelt összegre olyasmiért, amiről addig a delikvensnek fogalma sem volt, hogy elkövette. És ki emlékszik már arra, így 5 év távlatából, hogy állhatott e valaha is a Mókus utca előtt vagy sem, úgy, hogy nem fizetett parkolódíjat érte. Ez az egész eset annyira pofátlan, hogy nálam rendesen ki is vágta a biztosítékot. Tényleg úgy gondolják, hogy ennyire hülyére lehet venni minket és így lehet tőlünk alamuszi módon lopni??????

Tőlem nem fognak. Egy bűdős vasat nem vagyok hajlandó nekik ezután fizetni. Menjenek a francba. Ha valaki tud hasonló esetről, az írja meg, fogjunk össze és alakítsunk ezekkel a tetves tolvajokkal szemben egy védszövetséget. Együtt eredményesen tudunk védekezni a szarkákkal szemben.

Forrás