Extrém tarifacsökkentés várható

2010.03.01.

Napok óta ettől hangos az éjszaka
Felgyorsuló agonizálás? Visszacsapnak a nagyobb cégek? Valaki megszegte az íratlan szabályt? Valaki felrúgta (titokban) a megállapodást?

Pár napja elkezdődött az éjszakában a pusmogás: Drasztikus tarifacsökkentés várható több cég részéről is.

Próbáltunk utánajárni több információforráson keresztül is, de sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták eddig a felröppent hírt.

Egyesek vélni „tudják”, hogy a nagyobb cégek megelégelték a folyamatos utas csökkenést és elszánták magukat egy árháborúra, kihasználva tőke előnyüket.

Mások szerint egyik, másik kisebb cég kezd ismét magánakcióba, amire drasztikus válasz várható a nagyobb cégek részéről.

Vannak olyan kollégák, akik ennek a hírnek örülnek, mert úgy vélik, ezzel felgyorsul egy folyamat, aminek a vége egy mindenki számára elfogadható tarifa rendezés lesz.

Mások szerint majd ez az állapot stagnál és a vállalkozók kivéreztetése a cél, a droid hadsereg felállítása és ezzel még nagyobb bevételre tesznek szert a cégek.

Kérdések tömkelege jut el hozzánk, de mi sem tudunk semmi konkrétummal szolgálni, így ezt a rövidke felvezető cikket megírtam és remélem a cikk fórumába majd érkeznek olyan beírások, amik cáfolnak, illetve megerősítenek bizonyos információkat.