Taxis terror a Keletinél?

2009.03.10.

A cikkben civil hozzászólásokkal, csak erős idegzetűeknek - CityTaxi nem tehet semmit?
Ha új blogot indítanék az biztos, hogy a Taxisok és a Taxistársaságok lennének a fő téma. A BKV után talán ez lenne az a téma, amiről lehetne sokat beszélni. Biztos jönnének a levelek is, ezrével. Olvasónk is egy Taxisra panaszkodik, aki a Keleti pályaudvarnál egy busznyi embert szívatott meg azzal, hogy a busz előtt leparkolt, és beszélgetésbe kezdett kollégájával. A buszvezető rádudált, akit megfenyegetett, majd egy másik Taxissal került összetűzésbe:

Kedves BKV-figyelő!

A következő nem mindennapi(?) történetet szeretném elmesélni nektek. 2009 március 1-én, este fél 10 tájban az Újpalotáról 21:10-kor induló 173-ason ültem, mikor is a Keletihez érve, a 4-es metró építkezése felé eső bejárata előtt a busz hirtelen nagyot fékezett. Viszonylag elől ültem, így láttam, hogy egy szürke, kombi Audi A6-os TAXI (rendszáma: EBG-023) áll közvetlen a busz előtt. Eltelt úgy 10 másodperc, és a sofőr megelégelve, hogy a TAXI nem mozdul, villantott és dudált egyet. Erre a taxis bekapcsolta az elakadásjelzőjét, majd kiszállt. Nem volt valami szívderítő látvány: tetőtől-talpig terepszínű ruha, ápolatlan fekete haj, valamint egy a zubonyból kilógó fehér kiskutya(!). A taxis nem zavartatva magát odagyalogolt egy közelben az autóját támasztó kollégához, majd lepacsizva kellemesen társalogni kezdett vele. A buszvezető nem hitt a szemének. Még egyszer villantott és dudált, hátha "észhez" kap a bunkó állatja, majd óvatosan egy kicsit közelebb ment az Audi hátuljához.

Na, ez már nem tetszett a fickónak, és hevesen hadonászva, és méltatlankodva elindult a busz felé. Addigra pár férfi utas már a busz elejéből nézte a műsort, többen felkészülve a sofőr esetleges megvédésére! Erre nem volt szükség, mivel a vadbarom visszaszállt inkább az kocsijába (kutyástul), majd gyök kettővel, az elakadásjelzőt bekapcsolva hagyva elindult a busz előtt. Kb. 20 métert haladt előttünk ilyen tempóban, majd kikapcsolva a villogót egy nagy gázfröccsel eltűnt a kanyarban...

...egészen a főbejáratig jutott, ahol is nagy ügyesen ráparkolt a gyalogátkelőhelyre (nem csak úgy félig, hanem pont oda, ahol a gyalogosok szoktak állni), majd kiszállva az autóból pöffeszkedve átsétált a pirosnál álló busz előtt. Aztán zöld lett a lámpa, a busz pedig beállt a megállóba. Azt hittem ott véget ér a kaland, de nem. Leszálltam, és elindultam a gyalogátkelő hely felé, ahol még ott állt az Audi (ekkor jegyeztem meg a rendszámát). Az oldalára Budapest City Taxi volt ráírva, fehér betűkkel egy zöld ellipszisben. A sima City Taxi logója ugye sárga és pajzs alakú. Gondolom a csávó a jó nevű szolgáltató nevének koppintásából próbál hasznot húzni. Elindultam a túloldalra, mikor is látom, hogy taxisunk egy másik férfi társaságában épp egy másik taxist püföl közvetlen a Keleti bejárata előtt.

Az emberek (sokuk külföldi) döbbenten nézik a felfordulást, és próbálnak minél távolabb kerülni a bajtól. Hirtelen nem tudtam, mihez kezdjek. Legszívesebben felhívtam volna a rendőrséget, viszont a telefonom (sajnos) le volt merülve. Közbeavatkozni nem mertem, mert még én húzom a rövidebbet (amúgy sem vagyok valami nagy darab). Így hát továbbmentem, és a távolból néztem, ahogy a bunkó taxis végül lecsillapodik, és abbahagyja szerencsétlen fickó püfölését. Ezután felültem a 24-es villamosra (oh, yeah!), és hazáig ismételgettem a fejemben a szürke Audi rendszámát, hátha jó lesz még valamire ez az információ.

Tanulság? Az nincs. Talán annyi, hogy még mindig rengeteg a bunkó taxis (tisztelet a kivételnek), akik valószínűleg nap mint nap borsot törnek vezetési/viselkedési stílusukkal a BKV sofőrök orra alá. És talán jobb lenn kitiltani őket a Dózsa György út és a Keleti közötti szakaszról.

Üdv: Pizsi

Hozzászólások:


sandor68

magyarisztán :(

Grg76 

Végül is mit várunk egy taxistól? Jó múltkoriban a 8. ker. Luther utcából a középső sávból kanyarodtam a Rákóczira. Innen ugyebár a Rákóczi középsőjébe kell érkezni, míg a szintén innen induló csak balra sávból a Rákóczi belsőjébe. Nos elég gyakori, hogy a csak balra sávból szinte rögtön átvágnak a középsőbe a t. autóstársak. Most is ezt történt, szépen kanyarodok, mellettem egy taxis, még szinte egyenesbe sem jöttem a Rákóczin mikor is a taxis index nélkül húzódik át, úgy, hogy nekem le kellet lépnem a gázról. "Anyádat", gondoltam magamban és rávillantottam egy rövidet, ez pillanatnyi rövidzárlatot okozhatott piciny agyában(?) -nyilván nem értette, hogy az ő VW-ját hogyan meri levillantani egy Punto- mert hirtelen nem tudta, hogy továbbmenjen-e a buszsávba ahova indult vagy sem, igy pár pillanatig a szagagtott vonalon ment, majd úgy döntött satufékkel fog megbüntetni. Szerencsére volt elég követési táv és mögöttem sem jött senki. Ezekután persze hirtelen nagyon sürgős lett neki...
Innen is kívánom neki, hogy legközelebb egy civil rendőr Swifttel csinálja ugyanezt .)

A posthoz kapcsolódóan, szerintem ha a buszos letolta volna, biztos, hogy lett volna legalább 10 utas aki tanúskodik
 
töröttszárnyú angyal 

postás, rendőr, vasutas, bkv-ellenőr, taxis.... mit hagytam ki?
1. rendőrség és feljelentés
2. akkor is rendőrt kellett volna hívni, amikor a másik taxist bántalmazza
3. hol vannak azok a kamerák, amiket a buszok elejére akartak szerelni, hogy azokat az autósokat fel lehetne jelenteni, akik a buszsávot használják.
Most megint jól jött volna.
 
töröttszárnyú angyal

bocs, nem láttam hogy lemerült a telcsi,
de akkor
1. valakit megkérni, hogy hívjon rendőrt
2. asszem a keleti oldalában van nyilvános fülke
 
paráznabillegető 

hívj csak rendőrt, keveredj csak bele, és majd megtanulod, mi is az amagyar igazságszolgáltatás!
dolgoztatni rendőrt, bírót, ügyészt, ráadásul ilyen piti ügyben - hogy ezért mekkorát szvsz, hallod!!!

áldd a szerencséd, hogy lemerült a mobilod és lusta voltál nyilvános fülkéből telefonálni, vagy akár a keleti rendőrörsre bemenni... (képzeld, van olyan az állomáson!)
 
töröttszárnyú angyal 

ezért tart itt ez az ország!

gratulálok,
már ez a poszt sem érdekel
 
Megélhetési rasszista 

erre csak ennyit:
(legyint), áhhh.., taxisok
 
Pepe83 

@paráznabillegető:
Lehet benne igazság, de ha esetleg mégis lesz valami eredménye (mármint a rendőri intézkedésnek), akkor már megérte. Az ilyen mentalitású emberek a társadalom passzivitása miatt mernek így viselkedni.
Ezt most nem csak a taxisokra értem (bár kétség kívül közöttük felülreprezentáltak a hasonló emberek:))).

 sonny 

Ez tuti a Gyulabá volt a Szlengblogról!


hegyipetymeg

Keletinél volt már Taxissal nekem is összetűzésem. A helyi taxis banda egy közeli építkezésről lopott szalaggal lezárta a fél parkolót, hogy mostantól az a "Taxi megálló". Pechükre pont pont ennél az építő cégnél dolgozom, így megörülve be is álltam a szalaggal lehatárolt területre. Ezek köpni-nyelni nem tudtak, majd mikor parkolás végén összetekertem az általuk ellopott szalagot és eltettem az autóba, elkezdtek ordibálni... Tegyék...

kacsa.

A busz elé, vagy zebrára parkolás sajnos elég gyakori, főleg a Keletinél. A BKV-nak el kellene híresztelnie, hogy megengedte a sofőröknek, hogy ilyen esetben eltolják az akadályozó járművet és akkor lehet, hogy kevesebben tartanának fel egy busznyi/villamosnyi embert :). Persze csak addig, amíg ki nem derülne a turpisság...
Lehet, hogy ha összeakadt volna a levélíró a környéken egy rendőrrel (elég sűrűn járnak arrafele), akkor úgy jár, mint a nagyapám, akitől ahelyett, hogy cselekedtek volna, megkérdezték, hogy kíván-e feljelentést tenni. Persze ő csak egy járókelő volt, nem a sértett, így nem kívánt. De az is lehet, hogy tévedek: pont a Keletinél láttam olyat, hogy egy motoros rendőr visszazavart egy, a behajtani tilosra tojó autóst (büntetést nem kapott).

malacorrú

26 éve annak, hogy taxiztam, éjszaka, a Főtaxinál.
Micsoda idők voltak!
Majdnem minden taxis "valaki" volt és csak a nyomorult értelmiségi jövedelmét egészítette ki a kockásfülűséggel. Akkoriban az ilyen gyökerek be sem jutottak a céghez. Persze akkor még a MÉM (mezőgazdasági minisztérium) egyik főosztályvezetője hozta nekünk hajnalban az újságot.

Pepe83

@Bukowszky:

Hogy jön ez most ide?
Komolyan mondom egyes hozzászólók nem bírják ki ha a kommentek nem politikáról szólnak.
Szerintem te még a kismama blogon, a gyerekek pelenkázási módszereit firtató posztba is belevinnéd, hogy


Real_Infidel

Tegnap délután tele volt a keleti előtti parkoló rendőrautókkal, és a taxisokat cseszegették. Szóval, lehet, hogy valaki szólt nekik, mert elég sokan voltak.(Mármint a rendőrök.)

Adani

A rendőrséget csak névtelenül kell hívni ilyen esetben, tanúskodni senki sme szeret hiszen évekig elhúzódhat és addig sokszor berángathatják az embert a bíróságra, és persze ezért semmit sem kap, de aznap el kell jönnie a munkahelyéről és akár 100x is el kell mondania ugyanazt.

Egyébként van egy történet ami szerint egy taxis beállt a megállóba úgy, h a busz nem fért be. A sofőr bement mellé, majd üres és padlógáz szmogfelhő be a sofőr arcába a lehúzott ablakon át. A sofőr erre ideges lett felszáll a buszra, h majd ő megmutatja. Sofőr magára zárja a vezetőfülke ajtaját majd ajtó becsuk és elindul. Ekkor a taxis átvált könyörgésre, de a sofőr a következő megállóig meg sem állt ( a taxi ott állt nyitott ajtókkal az előző megállóban).


joungen

Ami a Keletinél van - úgy komplett az egész - az arab valutaüzérektől kezdődően a taxisokon át a különféle azonosítatlan csencselőkig - bizonyíték a magyar rendőrség megbízhatóságára. Mert nem csak a taxik érdekesek ott, hanem az-az egész kis mikrokozmosz ami úgy tenyészik a Keletiben mint a penészgomba. Ja persze...már megszoktuk, jó ez így, meg amúgyis nincsenek jogszabályok :D meg blablabla :D


kicsoda

Manapság a taxis mind bunkó gyökér, ha éppen nem a taxiját vezeti, akkor is.

Pepe83

@nemvagyokkocsog:
Na ezen állandó vendég leszek:)


Manyizga

OFF
Lemerült telefon... nagyon blama!
Francért kell mindig arra játszani, hogy csontig lemerüljön a telefon feltöltés előtt? Mert a 10 évvel ezelőtti akkukkal úgy kellett bánni? És hogy így 3 évig bírja a telefonban, amit úgyis kétévente lecserélünk? :)
ON

Pepe83
@kicsoda:

Na azért ez nem igaz.

Én ha vezetek akkor a taxis a fő ellenség:))))), ha viszont taxival utazom akkor rájövök, hogy ők is csak emberek és jókat szoktam beszélgetni velük.

_bárány_
@Bukowszky:

okos fiú ez a bukowszky. ma reggel az összes blogra bemásolta már ugyanezt, szó szerint...

menjél kapálni haver


andreasue

Ez arrafelé a helyi folklór része. Évekig ott szálltam fel reggel és hallhattam, amint ordenáré módon kiabálnak egymással az ott lévő taxisok. Az arrajáró ávósok pedig leszarják az egészet. Gyurcsányt nem szidta senki, így nincs is ok közbeavatkozni.

meow?

@Adani: A buszokon - nem veletlenul - nem a megallo feloli oldalon van a kipufogo, ergo, ha a taxis a megalloban allt, akkor o nem kapott belole.

Ez a story annak a viccnek egyik mutacioja, miszerint a bunko autos hasonloan parkolt, majd mikozben a buszon rajoskodott, a ciganyok beszalltak a kocsijaba es elvittek.


Kis Hableány

@paráznabillegető: Nálad a pont.A rendörség nem azért van ,hanem dísznek.A bíróságok meg amúgy is tele vannak munkával,majd pont egy ilyen üggyel vergődnek.Még a végén az lenne hogy a feljelentőt csuknák be.Ebben az országban bármi megeshet.


lamed

Én el sem tudom képzelni, hogy egy mezitlábas taxiba beszálljak utasként. Akkor már nagyon nagy dolognak kellene történnie. Ráadásul ez a példány még hamis logót is használ, Audival jár, terepszínű ruha, kutya a zubbonyban... Miből élnek ezek, a taxizás csak alibi? Van egyáltalán olyan elmebeteg utas, aki az ő taxiját veszi igénybe?

államcsőd

a taxis is csak egy állatfaj.

Kis Hableány

Én ebben az országba brtuálisan sok tanulatlan nagyon söstét embert látok,akár a valóságban akár a médiába.Döbbenetes és már értem,hogy emiatt ilyen trágya a helyezet itt.


pengusz

Adani: Remek volt ez a kis nagyvárosi legenda, én úgy ismerem, hogy a kopasz bmw-s nevelte a buszsofőrt, és így járt, de azóta olvastam számtalan variációban, a taxis változatot még nem hallottam.

Tudjátok mit? Én megfogadom a tanácsot: "el lehet innen menni" :)

paráznabillegető

@Kis Hableány: elmondom, bár nem hiszitek, de így történt volna.

pizsi rendőrt hív, a rendőrök kimennek, de az eksönnek már vége. az adatok azért felvételre kerülnek, majd az ügy idővel bíróságra. pizsi hirtelen megtapasztalja, hogy a taxis haverjai is ott voltak, sokan, és mindent láttak, és bizony pizsi rosszul látta, meg az áldozat is, erről tesznek tanúvallomást, egyik a másik után.
szóval mindkét fél vallomásai egybehangzóak, fő a bíró feje, de semmi vész, jön a matek! pizsi + áldozat = 2, taxis + haverja = legalább 3, de inkább több...
ja igen, a rendőrök nem foglalnak állást az ügyben, mivel nem láttak ugye semmit, meg különben is... szóval ez nulla.
nahát, a per felmentéssel végződik, majd ha a taxisnak rafkós az ügyvédje, akkor pizsit és az áldozatot még be is pereleik rágalmazásért, amit a fenti matek alapján simán meg is nyernek. a két balfasz pedig fizet.

a rendőrök meg, bár azt mondja a köznyelv, hogy hülyék, pedig látható, hogy nem! hogy az első körben nem foglaltak állást, így a kártérítési perből is kimaradnak... huh!

the end.

brávó vagy broáf, gyomortól függően....


Fedor

"tetőtől-talpig terepszínű ruha, ápolatlan fekete haj, valamint egy a zubonyból kilógó fehér kiskutya"

Basszus, ez melyik Rejtő Jenő regényből lépett elő? :-)

 

akos1

Rendőrség? Hát nemtom, mert a múltkor láttam, hogy kezet fognak a valuta váltó előtt álló arab mafiózókkal. Szerintem ezeknek még érvényes útlevelük sincs.



paráznabillegető

@akos1: van azoknak! és érvényes is! szentistván vagy deákferenc portréja van rajta, esetenként ha kemény a helyzet, úgy benjaminfrankliné...
a hiba a szemetekben van, egy másik valóságot láttok.


rkb

A Keletinél járdán parkoló taxik engem is zavarnak. A City Taxi és az összes normális taxis renoméját rontják a "Budapesti City Taxi" felirattal és a bunkó viselkedésükkel.
Amikor beérkezel a Keletibe egy IC-vel egyből ott ugrálnak "City"-s kitűzőkkel... A turista meg mit tudja, hogy nem kéne beülni hozzájuk (mondjuk elég lenne rájuk nézni, vagy a kocsijukra...).
Mocskos egy banda. Odamehetne vmi tényfeltáró újságíró vagy tévés, aki szereti és el tudja viselni ha megfenyegetik őt és a családját... Ha már a rendőrök nem tesznek semmit.
Arra is kíváncsi volnék hány Keletinél váró taxisnak van 1. taxiengedélye, 2. hiteles taxi órája, 3. jogosítványa...

nemvagyokkocsog

utálom a taxisokat



manes

A taxis a soförtársadalom legalja,szemete.Régen még a kockások volánosok jó vagáy fejek voltak.A mostaniak csak eröszakosak,pofátlanok stb.


Ibigoo

Miért írod nagy t-vel a taxit? :)
Ha céges taxis volt akkor a cégnél rendszám alapján feljelenteni. A belső ellenőrök - taxisnyelven etikások - örömmel fogják behívni egy kis eltiltással végződő elbeszélgetésre a sofőrt.
Ha magán taxis, akkor sajna nincs mit tenni, legfeljebb venni egy kutyasípot, alkalmanként megfújni és örömmel nézni, ahogy a zubbonycirkáló összesz*rja magát a pasas mellkasán.



Pepe83

@Ibigoo:
Nem szeretném védeni a taxisokat, de az általad említett etikások néha 10 másodperces késésért is letiltják a saját kollégájukat 1-2 napra....
persze ehhez kell a spicli "mérős kolléga" is.


manzare

Szerintem indíts taxisblogot! Tökjó 5let!

sozofe

A City Taxi feliratra.

Minden héten vonattal érkezem vissza keletibe és általában turistának néznek a hiénák. Nyakába ott lóg a City Taxi embléma és kérdi "Taxi Sir?" mire mondom igen, ha már City Taxi akkor jó, mert a cégünknek velük van szerződésünk és így elfogadja a taxicsekket. Persze mondanom sem kell,hogy egy jelzés nélkülibe akart beültetni. Amikor megreklamáltam csak annyit mondott. "Takarodj innen kis g...i".

redriot77

10 taxisból 7-8:

1. ha dugó van, és nagy a forgalom, akkor panaszkodik rá

2. ha vasárnap van, panaszkodik a vasárnapi sofőrökre, tötymörgőkre

3. úgy általában szeret panaszkodni, hogy egy nap hány órát kell dolgoznia, hogy eltartsa a családját

4. panaszkodik az utasokra, szidja az előző utast (a követketkező előtt meg nyilván rólad mond majd "szépeket")

5. ha közlöd velük, hogy a te életed sem sétagalopp, akkor nagyon megsértődik

vill

Nekem arról van néhány sztori, ahogy külföldieket húznak le. Az egyik svájci táncos csajt 5000-ért vitték a Keletiből a Révay utcába (Opera mögött). Egy amerikai ismerősöm egy idő után kitalálta, hogy felírta a címet egy papírra, majd úgy csinált, mint aki siketnéma. Így nem vágták át annyiszor.

 
Énszóltam

9mm átmérőjű fémdarab nagy sebességű fejbe juttatása. Az használ ezeknek (is).

A rendőrség tehetetlen meg a kedves állampolgár ilyenkor "hol egy rendőr" felháborodást színlel, mikor meg azt akarják megakadályozni hogy tömeges csűrhében a Kossuth térre sz*rjon egy hétig akkor rendőrállamozik.

10telet a kivételnek.


nick:

az ilyet meg kéne jól gyepálni a közönségnek

a feszültség levezetésére is alkamas lenne

mindenki jól jár

vauvauvau

1. Hülye taxisok
2. Rohadt cigányok.
3. Mocskos Mszp.
4. Fasiszta Jobbik.
5. Italozó munkások.
6. Hülye Demszky.
7. Barom Bush.
8. Köcsög buzik.
9. ....

stb.


leobusz

A mai taxisok nagy része nemcsak bunkó hanem a kreszt se ismeri.
Egyszer 1 autóssuliba bementek 4 azzal, hogy fogadtak melyik tudja jobban a kreszt mind megbukott volna.
Ez az igazi teszt!!

Kesselring

A Keleti környékén sok "taxis" nem is igazi taxis, csak hiéna.
Ennyi erővel bárki lehet taxis. Kell hozzá egy akármilyen autó, egy taxi tábla és ennyi. Nem igazán látok az autókon cégjelzést. Fényképem nincs, mert a pofájuk nagyobb, mint a KRESZ-tudásuk.



tff

"és hazáig ismételgettem a fejemben a szürke Audi rendszámát, hátha jó lesz még valamire ez az információ."

Első körben mehet egy udvarias mail a City Taxinak, hogy a versenyzőjük viselkedése nem vet túl jó fényt a társaságra, egyáltalán hozzájuk tartozik-e az ipse? (Lehet, hogy nem viszik majd jogi útra az ügyet, hanem néhány echte citys lenéz e Keletihez elbeszélgetni az úriemberrel).

Második: APEH honlap -> közérdekű bejelentés netkávézóból/wifiről, hogy nem volt hajlandó számlát adni az ipse...

Ha valakinek kellően mocskos a fantáziája, még folytathatja a sort...



tff

"Egy amerikai ismerősöm egy idő után kitalálta, hogy felírta a címet egy papírra, majd úgy csinált, mint aki siketnéma. Így nem vágták át annyiszor."

Szvsz nem trükközni kell, hanem taxit csak úgy lehet igénybe venni, hogy a diszpécserközpontot hívod, hogy küldjenek kocsit (ha 500 taxi áll a cég logojával a közelben, akkor is, ha tényleg van ott kocsijuk, akkor ők tudni fogják, és odaküldik. Ha reklamálni akarsz, mert gond van, csak visszakeresik a HQ-n, hogy adott időben kit küldtek oda, és kivizsgálják. Ennyi.


trewq

Mivel a 1990-es puccskisérlet során nem lőtték szét a mocskos taxisokat, azt hiszik, hogy nekik mindent szabad.
A rendőrök meg nem lépnek fel ellenük, mert ugyanúgy mint az előző rendszerben, a taxisok egy része jelenleg is besúgó ill. informátor.

A legjobb ilyenkor messzebbről levideózni őket és feltenni a youtube-ra.


parabarbara

Ugyan ezt a jelentenet láttam pár hete a 105-ös busz Béke téri megállójában. Busz vár türelmesen, hogy beálljon a megállóba, taxis nem mozdul. Villantás, majd rövid dudálás. Semmi. Újabb dudálás. A bunkó kiszállt a taxiból, dühösen integetett és magyarázott a buszsofőrnek. Nem is tudom, mit gondolhatott. Végülis, tök mindegy, hogy az utasok hol szállnak le. Buszmegállóban, vagy pár méterrel arréb... Szerinte. Azért, mert Ő várt valakit a BUSZMEGÁLLÓ-ban.


trewq

@parabarbara: Az Andrássyn szinte sehol sem tud beállni a busz a megállóba a taxisok és a többi köcsög miatt. Sokat ér az alacsonypadló, ha nem fér a járdához a busz.


CsCsabesz

Remélem mikor a blog íróját fogják püffölni, majd az arra járok mobilja is le lesz merülve és jó ízűen végig fogják nézni a verést és megaláztatását.
Ezek útán haza mennek és bunkóznak és köcsögöznek egy fórumon, a helyet, hogy segítettek volna!
Pistike a 112-t lehetet volna fülkéből is hívni ingyen!


trewq

@CsCsabesz: A másik maffiózó taxissal verekedtek össze! Ha beleszól, vagy a rendőrséget hívja, a végén még őt veri meg mindkét taxis. Addig jó amíg egymást verik ezek a naplopó tolvaj taxisok.


bunkó taxis

trewp, te gondolom egy ilyen szerencsétlen tarisznyás egyetemista vagy, aki még az orrát is félve túrja:-)))

bunkó taxis

parabarbara

"Azért, mert Ő várt valakit a BUSZMEGÁLLÓ-ban."

Ez csak azért lehet, mert az idétlen utas a buszmegállóba rendelte magának a taxit. Akkor most ki is a hülye?:-))

Forrás: BKV-figyelő