Törött lábú kapusnak lőtt gólt a tapló PSV

2006.09.26.

Külföldi labdarúgás
A hétvégi Den Haag-PSV bajnokin a hazaiak kapusa szárkapocscsont töréssel fetrengett a földön, az eindhovenieket azonban ez a legkevésbé sem zavarta, belőtték a gólt. Mindezt a Fair Play világnapján.

A mérkőzés második félidejében, 0-0-ás állásnal az eindhoveni Koné és a hazai kapus, Postma harcolt egy labdáért, a hálóőr egy szerencsétlen mozdulatot követően a fölre rogyott és azonnal jelezte, hogy nagy a baj. Mint kiderült, Postmának eltört a szárkapocscsontja, ám ez nem akadályozta meg Konét abban, hogy az üres kapu előtt érkező Tardellihez továbbítson, aki – mintha mi sem történt volna – a hálóba juttatta a labdát, majd elindult megünnepelni a gólt.

A meccs után a Den Haag játékosai nagyon mérgesek voltak az ellenfélre, mert a védők azonnal leálltak, miután látták, hogy Postma a fölön agonizál, és ugyanezt elvárták a PSV focistáitól, s nem csupán a FIFA Fair Play napja miatt.

- Nem tudom mi játszódhatott le a fejükben, de ha tényleg olyan nagy csapatnak tartják magukat, akkor meg kellett volna állniuk. Koné még nevetett is rajtunk a gól után, igazi taplóként viselkedett, egyből felment bennem a pumpa – nyilatkozta Ferrie Bodde, a Den Haag középpályása.

Forrás: SamsungSport