Fura sorozat ... Taxisokra támadtak a fővárosban

2017.11.17.

Budapest - Öt taxist támadtak meg néhány nap alatt a fővárosban.

Volt, akit megloptak, volt, akinek védekeznie is kellett, egy idős fuvarozóra baltával támadtak - számolt be erről a Tények.

-Az elmúlt három négy napban, öt olyan erőszakos bűncselekmény történt Budapesten, ami taxisok sérelmére elkövetett cselekmény, erőszakos cselekményekről van szó, mind az öt esetben az utazás megvalósult, az utazás végén erőszakkal elvették, elpróbálták és tulajdonították az értékeit a taxis kollegáknak - mondta a csatornának az Országos Taxis Szövetség elnöke.

","ust_plugin":"blikk","height":"360","post_url":"//tenyek.hu/neoplayer/tv2/embed/248967_taxisokat-tamadtak-meg-a-fovarosban.html","width":"640","scrolling":"no","frameborder":"0"}}" style="display: inline-block; width: 100%;" data-run-module-isrun="1">

Volt olyan eset, amikor a sofőrt egy álbalesettel csalták ki az autóból, hogy ellopják a tárcáját.

-Rendőrségi feljelentést tettek a munkatársaim, öt különböző esetről van szó. Viszont kísértetiesen hasonlók ezek az esetek, úgyhogy én úgy gondolom, hogy ezeket az eseteket a rendőr hatóság a különböző kapitányságok valószínűleg összefogják vonni és együtt fogják vizsgálni - tette hozzá az elnök.

A rendőrség a baltával támadó férfit elfogta.