Fura sorozat ... Taxisokra támadtak a fővárosban

2017.11.17.

Budapest - Öt taxist támadtak meg néhány nap alatt a fővárosban.

Volt, akit megloptak, volt, akinek védekeznie is kellett, egy idős fuvarozóra baltával támadtak - számolt be erről a Tények.

-Az elmúlt három négy napban, öt olyan erőszakos bűncselekmény történt Budapesten, ami taxisok sérelmére elkövetett cselekmény, erőszakos cselekményekről van szó, mind az öt esetben az utazás megvalósult, az utazás végén erőszakkal elvették, elpróbálták és tulajdonították az értékeit a taxis kollegáknak - mondta a csatornának az Országos Taxis Szövetség elnöke.

","ust_plugin":"blikk","height":"360","post_url":"//tenyek.hu/neoplayer/tv2/embed/248967_taxisokat-tamadtak-meg-a-fovarosban.html","width":"640","scrolling":"no","frameborder":"0"}}" style="display: inline-block; width: 100%;" data-run-module-isrun="1">

Volt olyan eset, amikor a sofőrt egy álbalesettel csalták ki az autóból, hogy ellopják a tárcáját.

-Rendőrségi feljelentést tettek a munkatársaim, öt különböző esetről van szó. Viszont kísértetiesen hasonlók ezek az esetek, úgyhogy én úgy gondolom, hogy ezeket az eseteket a rendőr hatóság a különböző kapitányságok valószínűleg összefogják vonni és együtt fogják vizsgálni - tette hozzá az elnök.

A rendőrség a baltával támadó férfit elfogta.


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.05.26.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu