Hozzászólások száma: 5
Ugrás a hírhez
Témakörök > Hírek fórumai > Előzetesben az ablakon kizuhant prostituált nő alkalmi partnere A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2005.12.05. 17:52:37 / # 9560
avatar
Ez igazán de igazán helyes.

Admin 2005.12.04. 22:51:33 / # 9559
Nagyon köszönjük a pontosítást. Mint tudod, mi hárman szerkesztjük ezt a lapot, miközben a taxizásból élünk meg. Nem könnyű mindennek utánajárni, főleg, hogy még nincs 100%-osan kiépítve a hírcsatornánk. Amennyiben beleegyezel és ezt e-mailben is elküldöd info@hallotaxi.hu, a főoldalon is megjelenítjük írásodat. Pillanatnyilag a kapott információkból kell dolgoznunk, de minden plusz részletet köszönünk.
regina 2005.12.04. 22:12:02 / # 9558
avatar
Tisztelt Honlap! Furcsának találom,hogy az oldal szerkesztői,bár ismernek,egy csapatban evezünk,nem engem,hanem egy "jól értesült" kollégának a zagyvaságát írják le. Én vittem a késöbbi gyanúsítottat az ismert "lányos" helyekre. Mielött a jólértesűltke felvetné nem volt aberrált pszihopata kűlsőleg megáldva.Enyhén piás volt,de szállítható. Tehát végül kikötöttünk a Gubacsi úti idilli környezetben. Ott először tárgyalt egy munka darabbal, a kocsin kívül,de az lelépett tízezer forintjával,és késöbb derült ki az igazolványait is lenyúlta. Ez nem volt elég,választott egy másikat,de az már egy huszaskáért vállalta,igaz hosszabb időre. A manager odajött,szó nem volt róla,hogy megvárom,melyik taxis ül puszira órákat?!Elmondtam hova megyünk,megadtam a számomat,ha végeznek hívjanak,amennyiben dolgozom még érte megyek. Sajnos a stricinek fogalma nem volt hol a Mol székház,a Vár klub,a Budai Skála,sem de még az autóm márkáját sem ismerte. Igaz mi sem tudjuk Felsözsolcán hol a Kossuth utca!Megjegyzem húszezerbe be kellett volna férnie,hogy lekövet minket,de jó film mehetett tv-ben és inkább visszaült. Ennyi a történet,ebbe bármelyikönk beleszaladhat. A gyanúsítottnak elborulhatott agya. A lenyúlt pénz,iratok,plusz gondolom ez a szegény lány egy gyors menet után le akart lépni. Ez nem mentség,mert az életet senkinek nincs joga elvenni,de a miértekre választ kaphatunk. A honlap szerkesztőinek gratulálok a kezdeményezésért,de probáljanak hitelesen írni,és nem ilyen jólértesűlt fontoskodóktól szerezzék be az információt,mert lesüllyednek a bulvár színvonalára!

regina 2005.12.03. 17:39:03 / # 9557
avatar
hello

tizedes 2005.12.03. 14:31:46 / # 9556
avatar
Eszméletlen, hogy egyesek mit képzelnek rólunk, hogy nakünk mi a feladatunk. Mit kellett volna tennie a srácnak? Elkapni a csajt miközben zuhan ki az ablakon?