Hozzászólások száma: 35138
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2007.04.16. 19:19:12 / # 281375
Na ebből látszik te mennyire értelmetlen egy ember vagy. A lényeget sem érteted meg és egész másról beszélsz tudatlanul. Csak neked csak most csak itt a lényeg: Valaki pár ember előtt lecigányoz valakit azért kirúgják. Ha meg valakit a csatornát esetleg több száz ember hallatára le zsidóz egy kollégát és örömét fejti ki az iránt,hogy ki irtották az illető családját az nem érdekes. Nézzük a te csacskaságodat: továbbá egyetlen egy népcsoport van a földön aki vallási megfontolásból még az országát is a vallásáról nevezett el. Képzeld az országot Izraelnek hívják én nem látom benne a zsidó szót. szégyenli akkor miért nem válltoztat rajta. Hogy?(vagy te képes vagy megváltoztatni a származásod?) megmondom mert egy össze férhetetlen csoportról beszélünk ha nem hangoztatnák állandóan még megis feletkeznénk róluk. például látsz cigányozást va fekázást esetleg parasztozást nem látod mert nem /faji /kérdés hanem vallási Ha csöndben maradtál volna okosabb maradtál volna. Azzal sem vagy tisztában mi a faji és vallási hova tartozás. már megint egy ilyen ünnepség kőrmenet vagy megemlékezés van minden napos hogy a televízióban másról sem beszélnek csak holo meg kaust azt sem tudom milyen eredetü szó ez ráadásul magyar országon élünk ők izraelben megűlik március 15.ét vagy október 23-át nem hiszem akkor itt miért kell azt néznünk szüntelenül hogy hogyan sajnáltatják magukat Évente egyszer van nem minden nap. Csak,hogy tudd azért éppen tegnap volt mert azon a napon kezdték el össze gyűjteni a magyar ország zsidó lakosságát .De legalább bevallod azt sem tudod mit jelent.(csak akkor miért szólsz bele) mejik 56-os kivégzett családja kapott kárpótlást? Te tényleg ennyire??? a 2. világháborút a németek in dították és mi is elszenvedői voltunk mi miért nem kapunk kárpótlást ? elvették tőlünk a hazánk nagy részét miért a német náciktól ki vett el bármit? Senki nem vett el semmit a németektől senki. Nem lett NDK és NSZK nem lett. A Berlini fal is csak mende monda. Na most robbanhatsz: BUMM.
trubadur 2007.04.16. 17:55:29 / # 281374
Na Jó reggelt szasztok !!! Mizu Lila ? Mikor tudunk beszélni ?

nemecsek 2007.04.16. 17:26:13 / # 281373
tömkelege.
nemecsek 2007.04.16. 17:25:27 / # 281372
Fogok.
nemecsek 2007.04.16. 17:23:04 / # 281371
Hát nem vagy felkészült történelemből. Ostobaságok tömgelege amit írsz. Féligazságok nem igazolnak semmit, csak a Te beszűkült látásmódodat. Ülj le, egyes.
elégedetlen 2007.04.16. 16:51:02 / # 281369
továbbá egyetlen egy népcsoport van a földön aki vallási megfontolásból még az országát is a vallásáról nevezett el.tehát ha valaki azt mondja rájuk hy zsidó abban semmi rossz nincs. mert én például ha le magyaroznak ,megtisztelltetésnek veszem nem pedig megsértődök mert jó magyarnak lenni. azt tudnám hogy mi bajuk van azzal hogy zsidók , ez nem kötelező ha szégyenli akkor miért nem válltoztat rajta.vagy ha nem szégyenli vagy egyéb problémája sincs vele akkor miért baj ha le zsidózzák? megmondom mert egy össze férhetetlen csoportról beszélünk ha nem hangoztatnák állandóan még megis feletkeznénk róluk. például látsz cigányozást va fekázást esetleg parasztozást nem látod mert nem /faji /kérdés hanem vallási például nem hallom hogy valaki katolikusozna vagy nem olvasom ha ő úgyérzi hogy a zsidó megkülönböztetés számára pejoratív akkor miért viseli de egyébként meg nem értem hogy miért baj az ha valakit a nevén szólítanak nem értem miért kellene valakit megbűntetni csak azért mert kimondta hogy már megint egy ilyen ünnepség kőrmenet vagy megemlékezés van minden napos hogy a televízióban másról sem beszélnek csak holo meg kaust azt sem tudom milyen eredetü szó ez ráadásul magyar országon élünk ők izraelben megűlik március 15.ét vagy október 23-át nem hiszem akkor itt miért kell azt néznünk szüntelenül hogy hogyan sajnáltatják magukat mejik 56-os kivégzett családja kapott kárpótlást? mejik gulágon töltött hosszú évtizedes láger lakó kapott kárpótlást?az átnevelő börtönbüntetésekről ne is beszéljünk mutass egy magyart aki kapott. a 2. világháborút a németek in dították és mi is elszenvedői voltunk mi miért nem kapunk kárpótlást ? elvették tőlünk a hazánk nagy részét miért a német náciktól ki vett el bármit? jó lenne ha szólnál a 3/3-as gazdádnak hogy ideje lenne a magyarokkal is foglalkozni mert bár egyre kevesebben de még itt élünk mi is . újra bocs de ha benn marad akkor felrobbanok
elégedetlen 2007.04.16. 16:33:22 / # 281368
kedves barátom azért mert valakinek véleménye van arról hogy elég már ebből a sok holodologból azért nem kell a fejét venni de ha te úgy érzed hogy ezzel ellened követett el bűncselekményt hát menny a rendőrségre csak tudnám hogy hol leszel amikor a kommunisták vérengzéséért fognak tüntetni vagy amikor az oroszok írtották a népet tudom neked ez nem fáj csak ha a pártbeli testvéreidet osztják.neked is inkább máshol lenne a helyed nem köztünk/taxi/ egy igazi besgó 3/3 szolga vagy .és most szaladhatsz a fene nagy haverjaidhoz azoknak sincs már sok. elnézést ade nem bírtam lenyelni ennek az okoskodó 3/3 as szolgának a szövegelését
lilazoli 2007.04.16. 11:09:55 / # 281366
Én meg majd a hajad !!!Ha van még???
cbtaxi 2007.04.16. 11:05:30 / # 274936
És nyúzod a Zsigát.

törölt felh. 2007.04.16. 10:48:39 / # 281321
Ja én meg húzzom az igát.
lilazoli 2007.04.16. 10:18:16 / # 281280
Pihizek!!
törölt felh. 2007.04.16. 10:12:20 / # 274935
Lilazoli mi van véled????
lilazoli 2007.04.16. 09:54:32 / # 273115
Május-1 űnneplés és jővők!!!

törölt felh. 2007.04.16. 07:04:11 / # 281367
Egyre többször hallom, ha ezt vagy azt én csináltam volna, akkor engem biztosan tiltottak volna. Gondoltam csak a szájuk jár, mert itt mindenki egyenlő. AHA. Csak tegnap kora este velem is meg történt olyan, amit én sem akarok megérteni. Kolléga(1131) a tegnap esti lezárásokat olyan képen reagálta le, hogy „mit vonulgatnak itt ezek? Amerikában is ki irtották az indiánokat ezek meg ráfogják, hogy HOLLOKAUSZT!” Mivel ez sértőnek éreztem-érzem, megkértem ne beszéljen ilyen csúnyákat a csatornát. Erre ő: „Miért lenne ez csúnya ő csak annyit mondott kiirtották az indiánokat és ezek sem jártak másként.” Beleszólt egy etikás is. De csak annyit, hogy ez tényleg sértheti emberek hovatartozását. Emlékszem nem régiben kirúgtak valakit a cégtől, mert egy etikást megsértet a faji hovatartozásában. Ráadásul az az eset szóban történt kb5 ember előtt ez meg a csatornán. Na mindegy, a lényeg szerintem másik embert sem faji, sem vallási hova tartozásban meg sérteni nem kellene. Megjegyzem, próbáltam áthívni délre a 1131-est meg egy etikást, de hát nem jelentkezet senki sem.

csogu 2007.04.16. 06:21:20 / # 274934
De-de:-)))

Ficsur 2007.04.16. 05:06:42 / # 281357
Szevasztok. Csak nem alszotok!

csogu 2007.04.15. 17:08:57 / # 281365
Valakire muszáj:-))
utolsó senki 2007.04.15. 16:15:45 / # 281364
Ficsur,nem finom dolog az utaskákra fogni...
Ficsur 2007.04.15. 15:55:22 / # 281363
Egy példa:Diszpancser kér egy dohányzós kolega felveszi dp.szólneki a csövön hogy az autója nem dohányzoként van,de nem számit elviszi a cimet. Kicsit ideges lettem,hogy etikás ez nem hallotta vagy nem akarta hallani!!!! Bezzeg ha én vettem volna fel ilyen cimet az ellenőrzőm telelett volna fekete pontal!!!

Ficsur 2007.04.15. 15:44:07 / # 281362
Nagyon komolyak az elvársak és elvtársnők csak elne száljanak maguktól.
Oldalszám: 1757