Hozzászólások száma: 35138
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
miamanó 2007.07.18. 05:16:05 / # 284716
Szerinted mer még írkálni?

utolsó senki 2007.07.18. 04:14:51 / # 284720
Ricsi,a fiamék házánál áll 1 KIA Clarus,FŐTAXInak felszerelve,elöl minimálisan horpadva(2x belerúgsz,és észre sem venni),csak nem a tiéd? Ugyanis panaszkodnak rendesen az ott lakók,nem tudnak pihenni,olyan forgalom van a kíváncsiskodóktól! Ott dícsérik az ügyes 1000mestert,aki 6 féle autóból összerakta azt az "öszvér"t...

utolsó senki 2007.07.18. 04:06:46 / # 284719
Ezek szerint nem csak én vettem észre a jó múltkori elszólását...
csogu 2007.07.18. 03:12:04 / # 284718
Ez is szükségeltetik a tapasztaláshoz:-)) Én ma ismét tapasztaltam:-) Előzmény: A fiam eltörte a kezét, kapott gipszet rá, ma kellett menni vissza, hogy lecseréljék másik formára. Amikor gipszelték a kezét, akkor a rengeteg kérdésével és fecsegésével (kitől örökölhette…) picit kiborította a gipszmestert. Történés: Ülünk a váróban és azon agyalok, hogy mivel tudnám rávenni a gyereket arra, hogy kivételesen bírjon ki 15 percet, hogy nem kérdez és beszél folyamatosan. - Szeretnél fagyit? – lógattam be a mézesmadzagot. - Persze!!! – csillant meg a szeme. - Figyelj, egyezzünk meg. Amennyiben a gipszelőben nem szólalsz meg, akkor veszek neked egy 3 gombócos fagyit. Amennyiszer megszólalsz tudd, hogy mindig buksz egy gombócot. Rendben? - Rendben! Elégedetten ültem tovább, várva hogy behívjanak minket, miközben a feleségemre nézve nyugtáztam, hogy : na látod, érteni kell csak a gyerekek nyelvén és máris nem lesz itt gond. Józsi bácsi – így hívják a gipszelőt (először más volt) – egy igen nagydumás ember, és mint kiderült, imád trécselni munkaközben. - Szia Ricsi – üdvözölte a fiam, amikor beléptünk. Semmi reakció rá. A fiam meg sem mukkant. - Na mutasd azt a gipszes kezed. Hallom szeretnél spéci színes gipszet, igaz ez? – haverkodott Józsi bácsi tovább. A fiam csak egyet biccentett, de közben félve rám nézett, hogy ez miatt nem-e ugrott az egyik gombóc. Én kezdtem kellemetlenül érezni magam, a feleségem meg mosolyogni, hiszen ő tudta, hogy a fiunk miért ül összezárt fogsorral. Józsi bácsi kicsit meglepődött a hallgatáson, de nem olyan fából faragták, aki könnyen feladja a haverkodást. - Szereted a focit Ricsi? Láttam, hogy a fiam a kínok kínját éli meg, mivel imádja a foci minden formáját. De kitartott, nem válaszolt. - Milyen drukker vagy Ricsike? – bombázta őt kérdéseivel tovább Józsi bácsi. Fiam ült csendben, és már nem is nézett semerre, szerintem elterelte a gondolatait, nehogy kitörjön belőle a beszélhetnék. - Milyen csendes egy kisfiú vagy – szögezte le Józsi bácsi, miközben leguggolt a szekrénye elé. Már nagyon szívesen visszacsináltam volna az egészet, és próbáltam menteni a menthetőt, de egyértelmű volt, hogy emberünk nem velünk szeretett volna kommunikálni, hanem a kis betegével. - Milyen színű legyen a gipszed? Zöld vagy kék? – kérdezte, miközben ott guggolt a szekrénye előtt. – Na? – sürgette kicsit a fiam, miközben a térde úgy recsegett, hogy az már nekem fájt. – Válaszolj kérlek, mert nem tudok sokáig így maradni. Közben a feleségem biztatta a fiam, hogy mondja szépen, de ő rám nézett, és egy kukkot sem szólt. - Az igazság az – kezdtem bele a magyarázkodásba, de Józsi bácsi eddig bírta. - Akkor kéket kapsz – zárta rövidre a témát, majd kissé nyögdécselve felegyenesedett. Na mondom, most dől ki a bili, mivel a fiam kedvenc színe a zöld. De semmi! Igaz, láttam nagyon szenved, de férfiasan állta a sarat. Még vagy 15 percig tartott a gipszelés, és pár bólintáson kívül nem volt többre hajlandó a gyerek. Baromi ciki volt számomra. Mondjuk némileg vigasztalt az, amikor mind a ketten élvezettel nyalogattuk a 3-3 gombócos fagylaltunkat:-))))…megszenvedtünk érte:-)
miamanó 2007.07.17. 23:53:30 / # 284715
Szerintem te vagy a 771 és kiváncsi vagy ki ugrik téged megvédeni.Most is ráb****ál , mint általában.
miamanó 2007.07.17. 23:49:17 / # 284714
Most bratyizol vele, aztán ha neaggy Isten elötted ül be hozzá 4 fő , irány a night club azonnal szaladsz G.M-hez mi?" Nem ő volt a soron következő, az én orrom előrébb volt! nyaf nyaf!"
miamanó 2007.07.17. 23:43:31 / # 284713
Sziasztok! 1:Most írom le 1ször a Gyurcsány nevét. Amit a Jwt-nek írtam (mert neki írtam)nem "jókivánság" . Volt is és van is a környezetemben ilyen beteg ember. 6 évvel ezelőtt szembesültem azzal , hogy ezt a betegséget leginkább a társadalomnak nem éri meg gyógyíthatóvá tenni.Végignéztem a hozzám akkor legközelebb álló ember , szó szerint értsd: halálát...A kezem a mellkasán volt amikor megállt a szíve.... Szóval én tudom miről beszélek.Nem bántottam a Jwt-t, félreértetted.Csak már szembesültem az emberek és glob a társadalom közönyével amikor valakit senki más nem tud megmenteni csak a Jóisten és ő nem kér érte pénzt és nem kérdezi hány évet melóztál(mert attól még hogy mennyire vagy bejelentve annál sokkal többet dolgozol azt te is tudod)és abból mennyi igazolható. Remélem most világosabb voltam. Kopogni kell nem berúgni az ajtót.
kávészünet 2007.07.17. 21:58:50 / # 284711
érdekelne?hmm..olyat nem tennék-:)ki tudja kié volt elöttem a szájában.és különben is megfulladna az tuti,használja aki csak akarja.én cégen kívűl is eltudom intézni diszkréten.ha szügségem lenne rá.
kávészünet 2007.07.17. 21:43:16 / # 284710
ugyan már mindenki tudja,(nyilt titok)csak a sus mus megy .az talán emberibb??de hát ilyennek is lehet lenni,meg olyannak is.nem szép leirni hát persze..és sok más sem szép ami xy csinál.legyek toleráns?mért is?mert neki arra van kedve?mert valaki védi?így én is eldolgozgatnék-:D gondolj bele mindenki mögött állna valaki..valamiért valamit..mi lenne itt?egyiknek lehet akkor a másiknak is nem?és ez csak az érme egyik fele.és nagyon cifra.nem egy nő dolgozik itt,valamiért mégis elvannak,dolgoznak anélkül,hogy rosszhírűvé vállnának,vagy felsőbb körben keresnék a védelmet,mert nem szorulnak rá!mert ha hibáznak is elismerik,és kijavítják.ha tudják,de attol még van bennük tartás.na nem foglalkozom tovább a témával,mert már itt az idő a kenyérkeresetre.és a családom sokkal fontosabb,mint xy..
lilazoli 2007.07.17. 21:27:37 / # 284709
miért nem qrvázod le ??? Szemtől,szembe!!!
lilazoli 2007.07.17. 21:24:08 / # 284708
Azért érdekelne mikór tőmted a Móni száját!!
lilazoli 2007.07.17. 21:23:01 / # 284707
Csak nem vigyázba álnék????
lilazoli 2007.07.17. 21:22:11 / # 284706
Ez Ciki???:-)
lilazoli 2007.07.17. 21:21:14 / # 284705
Most beszartam
csogu 2007.07.17. 21:06:56 / # 284704
Biztos vagy benne, hogy ha tudná a Zoli, akkor változna a véleménye?:-))))
csogu 2007.07.17. 21:06:03 / # 284703
Akkor sem teljesen szép dolog ilyent leírni, de ezt tudod te is. Lehet sokkal úriemberebb módon is sokkal genyóbb lenni:-)
kávészünet 2007.07.17. 21:04:44 / # 284702
még nem vágod ki vagyok..bár ha tudnád nem ezt mondanád kedves köcsögölő-:D
kávészünet 2007.07.17. 21:02:04 / # 284701
én tudom a legjobban-:)más csak utánam..
csogu 2007.07.17. 20:49:31 / # 284700
Sokszor nem voltál vasazni:-) Ez messze nem színesfém:-)))
törölt felh. 2007.07.17. 20:33:52 / # 284699
Trubadurnak üzenem a Bogdánin tudok kiadó ringet!!!

Oldalszám: 1757