Hozzászólások száma: 3
Ugrás a hírhez
Témakörök > Hírek fórumai > Külföldi diákokat vernek a Főtaxinál? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mimóza 2009.10.01. 11:50:12 / # 11530
avatar
Nekem az jutott erről eszembe mikor felvettem egy címet a belben és nagyon részeg négy srác beáramlott az autóba , beordították , hogy István u. és ment a buli a kocsiban. Annyira buliztak , hogy a hangom nem hallottam , kalimpáltak iszogattak(akkor még beengedtem a piát is a verdába) röhögtek ki ki üvöltöttek az autóból ha megláttak egy csajt . Valahol a dohány és a körút sarkánál már annyira élvezték , hogy azt csinálnak amit akarnak , hogy fel sem tűnt nekik , de már előttem is kalimpáltak. Az egyik laza mozdulat végén sikerült engem is orrba vágni :)) Nem sértődtem meg , az egyik srác tudott magyarul picit. Mondtam neki , hogy kérje meg légyszi a barátait , hogy ne viselkedjenek állat módjára az autóban.Megkérte őket. :) Na csönd volt onnan egész úton és mikor megérkeztünk mindannyian bocsánatot kértek.

csogu 2009.10.01. 08:26:19 / # 11529
Valaki, akinek van egy Svéd ismerőse, bajba szeretett volna sodorni ismételten valakit. Így egy rövid levélke született. Minden élethűséget nélkülöző cikk...bejegyzés, férc.
R005 2009.10.01. 05:10:14 / # 11528
avatar
biztos csendben ült vigyázban,kezei tenyérrel lefelé a combjai alatt pihentek,és az út végén megköszönte és fizetett...ezek után a taxis azt gondolta: nehogymár így elmenjen! Csak ennyi volt??? és kiszállt, utána ment, pofán vágta,majd visszaült és elhajtott! KB ennyi derűlt ki a beszámolójából!Csodálkozik,hogy a teljesség igényét teljességgel nélkülöző beszámolója nem sok hatást váltott ki???