Név Zsu685
Becenév zsu685
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: AKIKTŐL BÚCSÚZUNK

Hozzáadva: 2024.01.21 09:29

Téma: AKIKTŐL BÚCSÚZUNK

Hozzáadva: 2024.01.21 04:57

Nagyon ritkan fordulok meg itt, ezen az oldalon es akkor altalaban sokkol, hogy mindig latok egy-egy bejegyzest egy kollegarol aki mar nincs velunk. Erdekes, hogy epp most nyitottam meg az oldalt.

Nehez elhinni es felfogni, hogy Bela meghalt. Szeretnem megtudni, (ha valaki megosztana velem es nem sert senkit es semmit), mi volt Belaval az utobbi idoben es mi tortent vele, mi vitte el? 

Emlekeimben mindig ugy fog elni mint az egyik legjobb diszpecser. Ahogy Pali is irta, hihetetlen volt mennyire ismerte a varost, a cimeket, az utasokat es a kozpontban is konnyu volt dolgozni vele. Kisegitette a telefonosokat ugyanugy mint a sracokat az utcan. 25 eve mar, eppen 25 eve, hogy nagyon tavol vagyok attol a vilagtol, Budapesttol, a taxizastol, de erdekes, hogy nehany dolgot nem tudok elfelejteni, pl. Bela hangjat sem, itt cseng a fulemben, barmikor felismernem ezer kozul is.

Azt hiszem akkor vegleges a halal ha valakire mar nem emlekszunk tobbet, soha, senki es nem is emlegetjuk. Ez Forgo Belaval nem tortenhet meg, amig csak pesti taxi lesz, szerintem lesz akik emlegetni fogjak es meselni, beszelni fognak rola. En sem felejtem el a kozos munkat az utcan es a kozpontban, a sok kozos oruletet, nem sokan birtak ugy az italt mint Bela vagy a torteneteit mint pl. amikor arrol beszelt (vagy csak almodozott), hogy szedte fel Monique Covet-t :D …

Az en szememben jo ember volt, semmi mas nem szamit. Sajnalom, hogy nem sikerult elbucsuzni tole amig lehetett volna.