Név
Becenév 1taxista
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Igen augusztusban. Hogy addig mi fog történni azt senki nem tudja.
Igen. Utólag fizetünk. Mindenkinek utólag kivéve a tagdíj.

Legalább nem kell szüneteltetni a vállalkozást és fizetni az eü hozzájárulást. De a szolgálati időbe biztos nem számít bele.

A személyszállítási szolgáltatást végző kisadózó vállalkozások tételes adója hatálya alá tartozó adózók a  kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a  kisvállalati adóról szóló törvény szerinti adófizetési kötelezettségük alól a 2020. március, április, május és június hónapokra mentesülnek.

Magyar Közlönyből másolva.

Nincs új infód arról hogy a főkufár milyen módon fogja segíti az "alválalkozóit" hogy a "helyzet"elmúlása után maradjon még valaki aki hordja neki a tarhát? A logózott kézfertőtlenítőt /kb 400 ft/köszönjük. Decemberre ide is fog érni.
Ha kata akkor bejelentés. Viszont akkor most hónap végéig be kell adni mert csak teljes hónapra lehetséges. EÜ hozzájárulást /7750 ft/ nem kell fizetni.
Ha nyugdíjas vagy akkor nincs sok értelme a szüneteltetésnek hisz csak 15% szja-t fizetsz a bevételed után. Viszont ha nincs bevétel akkor nincs adó sem.
Ha szünetelteted /ügyfélkapun keresztül kell/ akkor semmit. 1 hónaptól 2 évig lehetséges. Részletek:https://ado.hu/cegvilag/egyeni-vallalkozoi-tevekenyseg-szuneteltetesenek-gyakorlati-tudnivaloi/

A lényeg hogy told a lóvét....