Név Szabó György
Becenév gyuriii
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: ADOK-VESZEK! Üzleti céllal fizetős!!! bocs:-)

Hozzáadva: 2015.09.20 12:55

Kedves repter2! Milyen kivetnivalót vélsz felfedezni az előző kérdésemben? Szép napot!

Téma: ADOK-VESZEK! Üzleti céllal fizetős!!! bocs:-)

Hozzáadva: 2015.09.19 21:36

Sziasztok!

Abban szeretnék segítséget kérni hogy tapasztalataitok alapján kb milyen anyagi és időbeli ráfordítással (engedélyeztetések, utána járás stb.) alakítható egy autó taxivá? Valamint milyen tőkét igényel a KATA-s egyéni taxis vállalkozóvá válás minden szükséges engedéllyel együtt? 

Van egy 7 éves autóm ami minden kritériumnak megfelel, de még nem volt taxi.

Bérelt autóval már próbáltam a sztorit, jelenleg más szakmában dolgozom de a munkahelyem megszűnő félben van, éppen ezért iratkoztam most be a taxis vállalkozói képzésre és a saját autómmal szeretnék visszatérni.

Segítséget, tájékoztatást előre is köszönöm!

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2011.11.28 21:22

Ha nem vagyok vállalkozó és taxivezetőim sincs, akkor lehet a nevemen taxi?

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2011.11.24 20:50

és ha én egy ismerősömmel közösen tartanék fenn egy taxit, akkor azt jogilag hogy lehet megoldani hogy mind a ketten dolgozhassunk vele? (mindketten egyéni vállalkozók vagyunk)

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2011.10.31 17:37

meg tudja nekem vki mondani hogy kb mennyibe kerül egy autót taxivá alakítani? illetve azok a költségek tételesen miből tevődnek össze? előre is köszi!

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2011.10.09 22:39

Érdemes bérelt taxival ilyen hosszú távon nyomni? 35ezret elkérnek 1 hétre. mennyi maradhat így kb legrosszabb, és legjobb esetben?

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2011.09.25 20:57

kössz az építő jellegű hozzászólást!

Téma: Unatkozó taxisoknak

Hozzáadva: 2011.09.24 20:35

Kedves olvasók ! Először is szeretném leszögezni hogy teljesen járatlan vagyok a témában, sosem taxiztam. Pár információra lenne szükségem. Ezért előre is elnézést ha hülyeséget kérdezek. Most végzem a tanfolyamot, tegyük fel elvégzem, illetve utána megcsinálom a taxis vállalkozói tanfolyamot, kiváltom az egyéni vállalkozóit de ott vagyok autó nélkül. Autóbérlésben gondolkozom, mivel a saját autóm (1995, Opel Astra F, kombi, 1.7D) aligha alkalmas erre a tevékenységre. Sok kiadó taxi hirdetését olvastam már. De pár dolog nem egészen világos számomra. Ha én kibérlek egy taxit, mi annak a jogi háttere? Írunk egy bérleti szerződést? A taxióra a tulajdonosé, hogyan különböztetjük meg az én bevételemet? Illetve ha az adott autó társaságnál van akkor elvileg nem is vezethetné a tulajdonoson kívül más, vagy rosszul tudom? A türelmet és a választ előre köszönöm!