Hozzászólások száma: 149
Ugrás a hírhez Oldalszám: 8
Témakörök > Hírek fórumai > Kollégára igazán rá jár a rúd A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.07.14. 13:55:19 / # 4881
avatar
de vigyázz nehogy meglássa a mami mert még nem mehetsz le a tére játszani. :-))) Ezek a rossz kamaszkori emlékek, mi? Nehezen felejtődnek:-))
törölt felh. 2006.07.14. 13:32:28 / # 4879
avatar
Ez az öcccsém megmondtad neki fasza gyerek vagy veregesd meg a válládat és igyál még egy köbányait de vigyázz nehogy meglássa a mami mert még nem mehetsz le a tére játszani.

kékvér 2006.07.14. 12:22:53 / # 4880
avatar
Lejáratni? Kicsit jobban beleásnám magad az énedbe még az is kiderülne , gyerekkorod óta egy igen közeli ismerősödre gondolsz minden aktusod során. A diszlexia egyébként vele született rendellenesség,és kizárólag bizonyos orvosi tesztek alapján állapítható meg. Mivel én csak szavakat emelek ki az írásaidból, és ismétlődő momentumokra figyelek ,azt megtudom állapítani rólad hogy ez az egész ami itt folyik pontosan kielégíti a te kis szereplési vágyaidat.többek Tözött próbálsz olyan milliőt teremteni ami teljesen semlegessé tesz ,nehogy valamiért felelősséget kelljen vállalnod.Olvastam több hozzá szólasodat is. A legjobb az volt amikor szerencsétlen kollegádat kicsit ittasan találták. Problémái voltak ,nem hogy segítettél volna neki hanem még te akartad a legnagyobb rúgást végezni rajta .MILYEN KOLLEGA VAGY TE? Nem szégyenled magad ?MIT AKARSZ TE TENNI A TÖBBIEKÉRT? Meg mondom semmit. Szerepeljél csak, én meg majd szégyenlem magam helyetted. Felsorolják az emberek neked a problémáikat, te meg csak hajtogatod "kitől mit követeljünk". Allternatívákat is kaptál mégis csak szajkózni tudsz , egy bukásból lehet a legtöbbet tanulni. Vagy te kizárólag a nyerőcsapatban szeretsz szerepelni? Őszintén sajnálom azokat az embereket akik bíztak egy kicsit is benned . SZAJKÓZZ csak TOVÁBB KIS MADÁR
nemkar 2006.07.13. 16:31:54 / # 4878
avatar
Igen, de én csak az egy nagyra gondoltam, nem mint te a helyi önkormányzatokra.
tomajer 2006.07.13. 15:04:54 / # 4877
Igenis követelni kellene /szintén lerágott csont/, végre egy csak egy szervezet létrehozását ami minden téren csak velünk foglalkozna,és egy helyen lenne.Az hogy melyik szerv hatalmában lenne? Nevess ki, de van ilyen, sőt még szép nagy háza is van a V. ker. Városház utcában. Még királya is van DG-nek hijják. Neki kéne embert kinevezni egy intézményt adni, ahol egy helyen van a fogddmegtől az összes űgyintézőig minden, és nem mutogatnának a KTFH-ra és a Rendőrségre...stb. Na hogy tetszik ez a válasz? Mintha te is az önkormányzatra céloztál volna!
nemkar 2006.07.13. 01:29:58 / # 4837
avatar
De pl. lehet egy rendezvény a szigeten, lehet a Plázában egy akció...stb.

nemkar 2006.07.13. 01:26:59 / # 4830
avatar
Jó a Nyugati nem XIII., csak határos, de akkor is.

nemkar 2006.07.13. 01:17:36 / # 4876
avatar
Csumi Én elpolemizáltam azon a helyzeten, hogy csóri XIII ker. polgármester mit kezdene 12000 adattal:)- Pest összes taxisa regisztrálná magát, mert ugye azért van olyan taxis aki beteszi oda a lábát:)- Ráadásul arra a pofátlan elhatározásra jut, hogy jó szerencséje akkor veti arra amikor a Vígben vége van az előadásnak, vagy amikor a nyugatiba befut az akármelyik vonat akkor nem fog megállni a számára rendszeresített droszton? Azzal, hogy mindenki regisztrálná magát a T. Polgármester Úrnak kb. a mandátúma végéig munkát adnánk, és nem lenne ideje a közügyek gyakorlására. Hát ennyire stupid ez az ügyvéd? A másik fele a dolognak, pontosan erre céloztam. Megfelelő helyre megfelelő embereket. Ez csak nálunk nem működik.
nemkar 2006.07.13. 01:02:43 / # 4875
avatar
Na addig a részig, hogy teljeskörű hatalommal felruhátott legyen, addig teljes mértékben egyet értek. Onnantól,hogy helyi önkormányzatok onnantól kezdve már nem. Sok bába közt elveszne a gyerek. Maradnánk ahol most tartunk. Létszámgond: ezt atémát kb 94 óta rágjuk, mégis mindenki megél belőle. Akkor mi a gond? Droszt: erről már reggel írtam. Ellenőrzés: nem ott ahol kell és akiket. Kamara: tényleg érdekel ma már vkt is?
tomajer 2006.07.12. 14:38:53 / # 4874
Ezeket mi már ide szépen leírtuk! [b][i]Egy esetben van remény konszenzusra! Ha a törvény, és a mostani tanácskozás, arra szorítkozik, hogy megteremtse az egész országra érvényes alapokat, és kijelölje azt a szervet, aki FELEL a szakmáért! Ugyanaz a hivatal döntsön a szakmába bekerülés humán, és dologi feltételeiről, a tevékenység gyakorlásának szabályairól, és ugyanezen hivatal feladata legyen, a szakma gyakorlásának feltételeit biztosítani, ebbe beleértve az engedélyekkel való gazdálkodást, és a teljes körű ellenőrzés (szankcionálás) jogát, és felelősségét. Tudni akarjuk, kit kell felhívni, ha szeretnénk valamit! Hogy ez a szerv, kicsoda, micsoda, huszadrangú kérdés, de mindenképpen döntőképes, és teljes körű hatalommal felruházott hivatal legyen. Én a helyi önkormányzatokra gondolok, hiszen szakmánk problémái helyi szinten oldandók meg. A helyi hatalom, majd megküzd a helyi szakmai, és érdekvédő szervezetekkel, a helyi problémák megoldása érdekében. Mi a teendő, ennek az idilli állapotnak az eléréséhez? Önöknek, a pillanatnyi sok-sok kis hatalmat birtokló Minisztériumoknak, Főhatóságoknak, só- és egyéb hivataloknak, és az ott dolgozó "kiskakasoknak" le kell mondaniuk, a saját "szemétdombjukról" és "félkrajcárjaikról", hogy kialakíthassunk egy nagy "szemétdombot", amin már kevesebb kakas, de hatékonyabban kapirgál. Ennek megvalósíthatóságában bízva. Maradok tisztelettel: Majercsik Tamás (tomajer) hallotaxi.hu[/i][/b] Ez pl. a Nyílt levél a tisztelt... -ből való idézet. A létszámgond A droszt gond Ez azóta, bonyolultabb lett! Az ellenőrzés Tarifa És akkor azok, akik megoldani akarják: Kamara Minisztériumok Amit sikerült kinyögniük: Tárgyalás Jja és, a Fuvosz Véleményünket, előre boritékoltuk! Ő is:-) Persze még többszáz oldalt idetehetnék. Nna ezekből légyszives összehozni, egy igennel, vagy nemmel megválaszolható követelést, és annak a felelősét. De olyat, akinek a követelés teljesítése, tényleg hatalmában is áll! Tudnílik, csak olyat szabad demonstráción követelni, ami végrehajtható! Normális ember eleve bukott demonstrációt nem szervez, mert nagyon rombolja a résztvevők morálját, önérzetét! Az utolsó olyan tüntetésen, ahol volt cél, és felelős, a Fix tarifáért, tavaly májusban, 300-an voltunk!:-( Aki itt hőbörög, és ott nem volt ott.....! No comment:-(
Csumi 2006.07.12. 14:22:11 / # 4848
avatar
Nagyon klassz! (tudom nem engem kérdeztél) De ha ott is olyan "szakemberek" ülnének mint a XIII. kerületben az a "jogász" aki kitalálta, hogy az ő kerületükben csak úgy lehet drosztot nyitni, hogy le kell adni az azokat használó rendszámát, és személyes adatait......ajjaj. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy jól hangzik amit írsz, csak nem elég!..oda olyan emberek is kellenek, akik valóban oda valók, akiknek van valami fogalmuk a taxiról, és az nem csak annyiban merül ki, hogy -a taxi? ...hááát az az a gépjárműűű,...ami pézért elvisz "a" pontból "b" pontba. -a taxis?...az meg az a személy, aki ezeket megfelelő engedélyek birtokában vezeti, meg mindíg hőbörög, meg semmi se jóó neki. De legalább van pééze,..hogy honnan tudom?.. meg kell csak nézni a milliós autóikat, miért ne adhatna nekünk is belőle. Nekünk is élni kell valamibőőő!...
Csumi 2006.07.12. 14:08:09 / # 4847
avatar
Most azért kicsit magad ellen beszélsz!!! Korábban azt írtad, a nyugdíjasok ne taxizzanak, ill. máshol se dolgozzanak, mert elveszik a kenyeret a fiataloktól. (természetesen nem értünk egyet, elég szomorú, hogy egy ledolgozott élet után még dolgozniuk kell, hogy megéljenek! Biztosan nem azért dolgoznak még, hogy "tollasodjanakl" ) Itt meg azt írod, hogy édesanyádat te segíted (nagyon helyesen, ha tudom, én is azt teszem az enyémmel, mert ő sem érdemli meg a mindenkori kormányok szerint, hogy nyugodtan éljen egy átdolgozott élet után. Ezt persze anyagilag értem.) Na most vannak nyugdíjasok, akiket nem segít a gyerekük, sőt olyan is akad, akinek a gyerekét neki kell támogatni, mert az nem kap munkát. (hogy miért, az most más kérdés) Te pedig kizárnád őket a munkából! Vagy őket is te támogatnád? Ugye nem! ....nem is várja el tőled senki, csak picit gondolkozz el mielőtt leírsz valamit. Senki nem szórakozásból dolgozik, főleg, ha már nem is kellene neki (mondjuk a kora miatt)

nemkar 2006.07.12. 14:07:54 / # 4836
avatar
Szerintem induljunk ki abból amiből ez a topic indult. A megbüntetett /és a menekülő:)-/kollégákrról. Minket meglehet büntetni mindenféle szabalytalanságokért. Erre jók a Drostkezelők, és a Rendőrség.Na, de ez miért egy irreverzibilis /vissza nem fordítható, egy írányú/ folyamat. A droszton álló maszekok bűntetlenül, ha én szabadjelzővel, de 5 m-re a kocsitól éppen ebédelek, akkor engem lehet?! Na szóval ez ellen is lehetne harcolni. Igen is pl.lehetne követelni egy olyan szerv létrehozását aki mellettünk és nem ellenünk, éa nem csak a pénzünkért állítanak fel. Én már nagyon unom, hogy a taxisnál mindig van pénz, azt nyugodtan meg lehet büntetni, meg kitalálni minden féle herce-hurcát, hogy még több bőrt húzzanak le rólunk. Igenis követelni kellene /szintén lerágott csont/, végre egy csak egy szervezet létrehozását ami minden téren csak velünk foglalkozna,és egy helyen lenne.Az hogy melyik szerv hatalmában lenne? Nevess ki, de van ilyen, sőt még szép nagy háza is van a V. ker. Városház utcában. Még királya is van DG-nek hijják. Neki kéne embert kinevezni egy intézményt adni, ahol egy helyen van a fogddmegtől az összes űgyintézőig minden, és nem mutogatnának a KTFH-ra és a Rendőrségre...stb. Na hogy tetszik ez a válasz?

tomajer 2006.07.12. 12:50:55 / # 4846
Szerintem félrértettél. Annyit merészeltem itt levezetni, (már nem először) hogy ha nins konkrét követelés, és olyan szerv, akinek azt hatalmában áll teljesíteni, akkor minden megmozdulás csak hőbörgés! Itt pillanatnyilag azt csináljuk:-( Örülnék, ha valami nagyon okos ember, már ideírná nekem a választ erre a két kérdésre!
Gergő 2006.07.12. 12:17:44 / # 4829
avatar
Vannak vesztesek és vannak akik vesztesé küzdik magukat. Te az utóbbi lehetsz.
törölt felh. 2006.07.12. 12:12:47 / # 4873
avatar
Na tehát apukám nincs mert meghalt 26éve,anyukám nyugdijas akinek én segittek a feleségem nem doglozik(addig jó)és van egy 6éves fiacskám.Nem sirok de ha lehet kevesebb munkával többet keresni akor tenni kell érte és nem a sült galambot várni.
tomajer 2006.07.12. 12:12:15 / # 4845
Nem is erősködni akartam:-)
tomajer 2006.07.12. 12:11:11 / # 4828
Lejáratniii? Dehogy dehogy! Analizáltam őt, az itteni írásai alapján:-))) És, hogy igaza van-e? Ennek két oldala van. Természetesen abban, hogy egy töketlen banda vagyunk, igaza van. De abban, hogy itt hergeli a társaságot, miután magáról a szakmáról fingja nincs, egyáltalán nem látja az erőviszonyokat, sőt még a problémákat sem, sajnos nincs! Semmi nem ártana ennek a szakmának most jobban, mint valami töketlen tüntetés, amire persze lelkesen ráakaszkodnának mindenféle bukott politikusok! Amíg nem tudjuk megfogalmazni erre a két kérdésre a választ: Mit követelünk, és kitől? addig nem győzhetünk! Ha nem győzhetünk, akkor meg veszítünk ugye? Veszteni viszont igen rossz érzés! Aki vett már részt bukott, fölösleges demonstráción, az ezt pontosan tudja:-(

törölt felh. 2006.07.12. 11:57:24 / # 4872
avatar
Kérdeznék valamit: Ti, civilek, ezt miért hagyjátok? Meddig lehet a benzinárral feszíteni az idegeket? Azt ott picsogtok a TV-ben, hogy jajjj a kormány...
kékvér 2006.07.12. 11:49:15 / # 4844
avatar
Már teis kezded? Elmentem apukámhoz pénzért majd jövök.

Oldalszám: 8