Hozzászólások száma: 4
Ugrás a hírhez
Témakörök > Hírek fórumai > Darabokra szedik a BKK-t A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
naja 2016.02.19. 14:40:09 / # 343343
avatar

Hülyeséget nyilatkozot.

taxis bazsi 2016.02.18. 21:43:09 / # 343298
Igen, ahogy írtad...szerinted összevágás. mert ő nem ezt mondta a filmen. a többi csak találgatás részedről. az utas nem fogja tudni mi az igazság, ennek alapján akár el is kerülheti a Pest megyei taxikat, mert a bkk fő fő okosa ezt mondta.
a bkk nem hatóság...
említetted a komáromit. akkor említsük meg a dabócit meg a tarlóst is, az ő felelősségük is, hogy a cég nevében valamelyik dolgozójuk ezt nyilatkozta.
antitalentum 2016.02.18. 21:06:43 / # 343296
avatar
Üdv.Szerintem a szokásos RTL-es összevágás eredménye az egész.... A képen mutatott (kitakart rendszám) tacumásnak annyi köze van a taxizáshoz, mint nekem az atomfizikához. Hiába 13-as, ha a kiterjesztést törölték (ezt taxistól tudom)... akkor valóban nem állhat(na) be a drosztra!Könnyű mindenkit leidiótázni, ahelyett hogy a csalókat elküldené bárki is a rákba! BKK nem tud mást tenni....hatóság vakaródzik... a taxist meg elzavarják! Ugyanazok az alakok, a Honvédnál, a Keletinél, a Nyugatinál, a Deákon.....Hol van a híres taxis összefogás?De tudod mit? legyen igazad, ez a csinos hölgy az idióta, mert Nektek/értetek(!) akar rendet tenni....???szerintem inkább idiótázzátok tovább a Komárnóit, egy hölggyel ne bánjatok már így, mert nem férfihoz illő (még ha egyébként "az" is lenne)....bocsesz...Ja, megkérdezném egyébként: ki az ellenség? Az igazi? Aki bactatja a renitenseket - vagy az a renitens, aki helyetted viszi el a zsír fuvart a drosztról, engedély nélkül? Tényleg érdekelne a korrekt és őszinte válasz...
taxis bazsi 2016.02.18. 20:24:33 / Módosítva / # 343294

Taxisok verik át a kórházból kilépő betegeket

 


Már elnézést, de felháborító ennek az ....... hajnalkának a nyilatkozata! 3.05-nél azt állítja, hogy a 13-assal kezdődő taxiengedéllyel rendelkező taxis "Budapesten már nem folytathat személytaxi szolgáltatást"! ezt honnan a bánatból szedi? Sosem hallott még a kiterjesztésről? Rengeteg Pest megyei taxis van, akinek mindene rendben van, ez meg ilyet mer állítani! gGratulálok tarlósnak, hogy ilyen ember vezeti a taxi ellenőröket! Akkor mit várunk ezektől? Fejétől bűzlik a hal! Ezért jobb helyeken egy pillanat alatt utcára teszik az embert, ez meg ott ül egy rakat pénzért, és hivatalból ....!