Hozzászólások száma: 34242
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1713
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Woodoomester 2017.04.22. 17:06:06 / # 347100

Nyílt levél  a ge...ek.

Viktor vazze!

  Elképesztő ez a rombolás, mint a hurrikán úgy tombol végig az országon minden szavad.  Rózsinéni egészséges volt, de megfagyott...Palibá' azért halt meg, mert nem tudott várni 9 hónapot az MRI-re, a fia meg simán infarktust kapott a villamosmegállóban 34 évesen, Julcsi 13 éves kisfiát megkéselték délután kettőkor a telefonjáért meg 120 forintért, azóta egy vesével él, Valit meg két szarházi megerőszakolta... nem, nem este sötétben...nappal a CBA mellett, még csak 16 éves. Jóska nagymamáját műrendőrök fosztották ki, az enyémet a liftben ütötték le a táskájáért. A 4 hónapos csecsemő azért halt meg, mert a mentő csak 55 perc után ért ki.     Nem érdekel engem az a sok mutyi, amit csináltok nap mint nap, lesz@rom. Ha foglalkoznék vele, akkor is kilopnátok még a szemünket is. Azt viszont meg ne merjétek tenni, hogy egy rezsiszilárd vagy kósalali szintjére nyomjátok le az oktatást! Nálatok annyi defektes buta agyilag alultáplált barom van, hogy azt nem lehet überelni.    Csináljatok magatoknak egy birkaiskolát, ott úgy oktatjátok a saját gyerekeiteket, ahogy bírjátok, az a Ti szegénységetek lesz.  A Mi gyerekeinket felkészületlen, képzetle , tudatlan...és egyéb fosztóképzős oktatásnak nevezett zsákutcába tereléssel nem irányíthatjátok! A minta mint követendő példa nem gondolod, hogy hittérítő kancsal jellem, vagy saját lábon álló szarka lenne...ejnye, ettől igényesebbek vagyunk, sem tolvajt, sem szellemi csökevényes selejtet nem nevelünk (Farkas Flórián, Mészáros, Vajna Bandi, ...soroljam ezt a sok "nagyképességű" ficsúrt? ...vannak szép számmal, nulla IQ tyúklétrával jutottak ilyen jövedelmező pozícióba?!).   Vazze! Jól kicsesztél pár millió emberrel, hullanak mint a legyek, vagy éhen döglenek. A mocsok , a szemét már a nyakunkig ér, nem hogy eltakarítanátok, de turbó üzemmódban termelitek. Ennyi salakanyag, amit Ti összehordtatok, nem fér már el ebben az országban, így javaslom vegyetek magatoknak egy másik nagyobb szemétlerakó országot is. Pénz nem számít, ha éppen nem lenne kéznél egy OEP vagy egy MNB , majd nyomtattok magatoknak annyit amennyi csak kell...   Viktor vazze!   El a mocskos kezetekkel a gyerekeinktől, már több generációt meggyaláztatok, megloptatok, megaláztatok....sokakat már a sírba is kergettetek, de a gyerekeink jelene és jövője TABU! Tudod Viktor vazze a gyerekeinkért Mi is mindenre képesek leszünk, ez már nem a pénzről szól. Itt már nem segít rajtad sem a migráncsozás, sem pedig Brüsszel sárba tiprása....  


tomajer 2017.04.21. 20:09:03 / # 347099


Így még nem fagyott rá fideszes szavazó arcára mosoly

Ma, 18:01

Döbbenetes videó került fel az Internetre. A felvételen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke látható és Kádár János hangja hallható. A videó érdekessége csupán az, hogy Kádár mondatai tökéletesen megegyeznek Orbán Viktoréival.


Nagy gondban vannak most azok a fideszes ismerőseim, akiknek megmutattam az alábbi videót. Ugyanis gyűlölik Kádárt és Sorost, de Orbán mondatait rendszeresen rajongással szívják magukba.

Szinte lefagytak, mikor Kádár János hangján hallották vissza azokat a mondatokat, amelyeket a napokban a "nagyvezír" mondott Soros Györgyről a CEU kapcsán. Rögtön érezték, ez most nem egy ócska paródia. Még csak hümmögni sem tudtak. Szinte már sajnáltam őket.

Idézet Kádár mondataiból:

"Nem a bilincsbeverésről van itt szó, anyagi eszközökről van szó... és megmondom elvtársak, illegális csatornákon is kapnak ezek pénzeket és eszközöket - vastagabban a lengyeleknél, (...) és legalizálták is már. Például Soros alapítvány és így tovább...

Ösztöndíjjal mennek az USA-ba és ott rendszerellenes beszédet tart az illető... ki kötelez minket arra, hogy legközelebb kiutazási engedélyt kapjon? Én szerintem senki. És ezt meg lehet tiltani, ez is adminisztratív intézkedés. És nem utazhat! Ne tartson rendszerellenes beszédeket!"

http://coub.com/view/tm7haBátyó 2017.04.13. 03:06:29 / # 347074
avatar
És ezt rajtunk kívűl nem látják az európai politikusok ?????
tudomis(kibic) 2017.04.12. 14:34:51 / # 347069
avatar
Fake-News...Kérlek ne csináld a tüzet,mert Tomajer bánja.Esetleg az oldal.
dr.Kotász 2017.04.11. 17:44:18 / # 347060

Bátyó 2017.03.07. 18:21:47 / # 346950
avatar

Nem vagyok Orbán hívő,sőt! Mindent lehet róla mondani, de azt nem,hogy gyáva ! A két néni provokátor, akik az előre / nem általuk /kinyomtatott szöveggel sétáltak "véletlenül" arra és nem a piacra/ ahová is egyébként ilyen tacepaókkal szoktak járni és ha már arra jártak " nézd csak Márikám ... ez nem az Orbán háza ??? De igen gyere nyilvánítsunk véleményt,ha már erre jártunk a fotósunkkal ! A rendőrök pedig a mindenkori miniszterelnök házát védik,ez a dolguk.

turul 2017.03.07. 17:19:39 / Módosítva / # 346949

http://sztarklikk.hu/kozelet/tamadas-a-cinege-utcai-sasfeszek-ellen-video/321610/

Támadás a cinege utcai sasfészek ellen.

Érdemes megnézni a videót.

Ennyire nem lehet beszari ez az (o)rbán.Vagy igen?

tomajer 2017.02.24. 14:11:21 / # 346897
2017. február. 24. 13:47 2017. február. 24. 13:52 Itthon

Orbán, az álmok mészárosa


Volt egy álma azoknak is, akik 2010-ben a Fideszre voksoltak, és többnyire nem az volt, hogy a Fidesz lesz az Új MSZMP.

A Momentum az új SZDSZ. Ennyi. Az ügy el van intézve. A pártját huszonhét (!) éve irányító politikai matuzsálemnek, aki hol miniszterelnökként, hol az ellenzéki vezetőjeként dominálta a magyar közélet elmúlt közel három évtizedét, ez a konklúziója azután, hogy néhány fiatal politizálni merészelt egy olyan országban, ahol az ilyesmi rendszerellenes, felforgató tevékenységnek számít.

A kis suhancok úgy gondolták, hogy az előttük álló évtizedeket nem kívánnák egy gigantomán vízlépcső egy háromhetes nemzetközi dopping-bemutató érdekében feláldozni, ezért a komcsi pártállami vezetéssel a komcsi pártállami vezetéssel dacolva, megkérdeznék az embereket, hogy mit is szeretnének ők.

Ezzel meggyilkolták a nemzet álmát – jelenti ki a veterán pártfőtitkár, nem sokat pepecselve azzal az összefüggéssel, hogy amennyiben az olimpia az egész nemzet álma lett volna, akkor a két hónapja még ismeretlen diákszakkör legfeljebb annyi aláírást tudott volna összegyűjteni, mint ahány közbeszerzési pályázatot Mészáros Lőrinc az életében elbukott. Ehhez képest többet sikerült megszerezniük, mint ahány forintot Mészáros Lőrinc félpercenként elnyer. E kettő között is van összefüggés, melynek megfejtését rábízzuk a „hol siklott félre ez az egész” kérdésen napok óta tanácstalanul rágódó Gundel Takács Gáborra.

A Momentum „nem drágállotta, hogy álomgyilkossá váljon a párttá alakuláshoz" – folytatja fehér terroros rádiós beszédét népünk stadionjának legnagyobb építője, és mivel kívülről nem hallja magát, a környezetének pedig így tetszik, fel sem tűnik neki, hogy a mondatai milyen kínosan emlékeztetnek arra az időre, amikor még ő volt a párttá alakulás közben álmokat gyilkoló kis suhanc.

Volt egy álmunk: az emberek közti egyenlőség kommunista álma - sóhajtották a régi MSZMP utolsó kongresszusán az elvtársak. De a Fidesz nem drágállotta, hogy álomgyilkossá váljon a párttá alakuláshoz - tették hozzá búsongva, mert akkor még nem tudták, hogy mozgalmuk szelleme, némi látencia után, az álmuk gyilkosában él tovább.

Márpedig, ha a Momentum az új SZDSZ, akkor a Fidesz az új MSZMP. (Akkor is, ha a Momentum mégsem az új SZDSZ.)

Ennek bizonyítására nem érdemes túl sok időt szánni, annyira egyértelmű, de ha valakinek kétségei maradtak, olvasson el egy tetszőleges Gulyás Gergely nyilatkozatot, és azonnal ráismer a régi KISZ-esek fontoskodó, utánozhatatlanul idegesítő stílusára. „Az SZDSZ ifjúsági tagozatának újjáalakulása és aktivizálódása tönkretette azt az egyedülálló lehetőséget, amelyet egy olimpia Budapestnek, Magyarországnak és a magyar nemzetnek jelentett volna.” Igen, ők pont így beszéltek a rendszerváltás előtti Fideszről.

Na most, ami az álmokat illeti, abból volt itt másmilyen is. 2010-ben, máig felfoghatatlanul naivan, sokan arról álmodoztak, hogy a Fidesz kormányzása csökkenő adókat, gazdasági felzárkózást, ingyenes és színvonalas egészségügyet eredményez; a 27 százalékos áfa, a Szlovákiától való leszakadás és a kórházi mosdókban felejtett négy napos hullák egyáltalán nem szerepeltek az álmaikban.

A fülkeforradalmár szavazók arról álmodtak, hogy a Fidesz meghallgatja a zembereket, hiszen azzal buktatta meg az elődjét, hogy elmondhatták a véleményüket a vizitdíjról egy népszavazáson. Az álmokban még úgy volt, hogy a történelmi felhatalmazást kapó Fidesz nem fog azzal érvelni, ha lopáson kapják, hogy az MSZP is lopott, hiszen azért kapott akkora felhatalmazást, amekkorát kapott, mert a lopás befejezését ígérte, nem a rendszerré alakítását.

Senki nem álmodott arról, hogy az MSZMP a Fideszben reinkarnálódik. Úgy értem Schmidt Márián és Bencsik Andráson kívül. III/III-as államtitkárok, felcsúti kisvasútak és helikopterező pasák egyáltalán nem tűntek fel az álmokban. Nem álmodott senki propagandaminisztériumról, államosításról, nyugatellenes szabadságharcról, de még a barátoknak juttatott trafikokról sem.

Ezek csak úgy beitták magukat a nemzeti álomba, mint az összegyűrődött lepedőbe a hideg verejték.

Az eredeti álom legfontosabb alakja persze maga Orbán Viktor volt, az erős, a puritán, a bátor. Nem az, aki miniszterelnöki vitára nem áll ki, független újságnak nem ad interjút, a sajtótájékoztatókon nem kérdezhető, a vagyonát nem meri felvállalni, Moszkvának becsicskul, és a „nemzeti álom” tárgyában tartott népszavazás elől gyáván megfutamodik.

Ez nem szimpla gyilkosság, hanem az álmok kegyetlen lemészárlása.

A fél ország hánykolódik még. Másnaposan nehéz az ébredés.

tomajer 2017.02.24. 06:18:55 / # 346896

https://www.facebook.com/magyarinfo/videos/10154938892713467/

stickalittle:

Hallgatom az összevissza nyilatkozást, a hátsó zsebből előkapott rezsicsökkentés megvédését, a 50-100 fős kerítésrázó migrációs nyomást, a “nemzeti egység megbomlását”, külső erők támadását, a hatalmas NATO-tagország általi bankbedöntést, és a sok sületlenséget.
De nem. Ezt már nem lehet eladni tömegeknek fiúk. Már csak a kilencdanos hívek vesznek komolyan titeket, nagyjában annyian maradtok, amennyi híve a chemtrailnek is van. A győztesek mítosza odalett, és tisztán látszik, hogy nem csak a király meztelen, de a hoppmesterig bezárólag annyi eszetek sincs, mint egy döglött tengeri sünnek. Annyi sületlenséget hordtok össze ijedtetekben, hogy azt a hívek sem értik, az értelmesebbje meg csak legyint rá. Még egy pár hete a közéletbe berobbant mozgalom tevékenységét sem tudjátok kezelni!
Pedig a Momentum nem tett mást, csak annyit, hogy nem árulta el egy héttel a határidő lejárta előtt, hogy mennyi aláírást gyűjtött, illetve egy jóval kevesebb számmal altatta el a hatalmas eszű ugrócsoportot. Valljuk be, gyerekcsíny, ti meg úgy kajáltátok be, mint ponty a sirályszart. És miközben ti a homár farkát törtétek (Tállai tepertőt, Orbán kolbászt falatozott), addig a Momentum diadalmasan benyögött egy olyan számot, aminek a negyede is elég jól mutat az utcán, ha megszólítják. A torkotokon akadt a finom homár, tepertő, kolbász, sirályszar, és most nem tudtok semmi életrevalót felköhögni tőle, csak a lejárt lemezt vagdossátok a fejetekhez, hátha a nagy csapkodásra figyel a nép, és nem arra, hogy bizony itt rútul becsapták a tévedhetetlen vezetőt.
Butaságot butaságra halmoztok, megy a kapkodás, az összevissza nyilatkozás, nem lett felkészítve senki, mit is kellene mondania. A miniszteri tanoncok megpróbálnak egymás szavaiba kapaszkodni, abból kihámozni valami értelmet, az előttük leckét felmondó mondataira építeni, de sajnos az sem készült az anyagból, csak motyog valami értelmetlent abból a mesekönyvből, amit a nagyi padlásán talált.
A tévedhetetlen vezető pedig két pislogás közt akar valamit kiszenvedni az agysejtjeivel, de a fejében csak egy csimpánz cintányéroz, és minden egyes ütése úgy hangzik, hogy “lopj-lopj-lopj”, ám ezt a tanácsot a kialakult helyzetre nehéz ráhúzni. Így marad a régi panelekből való építkezés, ami olyan, mintha valakinek a Teletubbies első három részét vetítenék le végtelenítve. Biztosan van szellemi színvonal, ami alatt az újabb és újabb vetítéseket élvezni lehet, de frissen tapsoló nézőket szerezni ez kevés lesz.
Úgyhogy süllyesztőbe veletek, fiúk, de sokkal inkább a börtön lenne a számotokra a legmegfelelőbb költségvetési intézmény.

piktor 2017.02.20. 16:50:14 / # 346879

Lenne itt aki rendet rakna,csak meg kellene bízni a rátermettségéről.Jaaaaa és jövőre szavazni rá.Sajnos csak a fele van meg a mai évadnyitó Orbánnak szánt beszédjéből,de ez sem kispályás.Vona Gábor ma a T.házban.

https://youtu.be/8T92ZyKMMdQ

alelölülő 2017.02.20. 16:31:00 / # 346878
Mit keresgélnek a másik oldalon?
Még hiszékeny dezsőt is felmentette egy hiszékeny bíróság.
tomajer 2017.02.20. 14:03:07 / # 346877
Nnana!
Igenis profik, ha a másik oldalon kell keresgélni.
... és ne mondjátok, hogy kéz kezet mos, mert ezek senkinek a kezét nem mossák ..  a sajátjukat se!
alelölülő 2017.02.20. 12:54:15 / # 346876
Azok a profi ügyészségek-bíróságok a tolvajok kurvái.
balagge 2017.02.20. 11:39:18 / # 346875
avatar
Ez már túlmutat az optimizmuson....:-)
tomajer 2017.02.20. 10:38:34 / # 346874
Én a mában élek.  Ha ők loptak, és ez bizonyítható ..  hisz van ügyészségünk, bíróságunk, akik ebben nagyon profik, akkor le kell őket sittelni.
Viszont, a dolog ma nem hogy folytatódik, de ugye mint látjuk ezerszeresére pörgött fel ...   azt valahogy csak le kell reagálni most ...  nem majd megint utólag, hogy sajnos már elévült.

hiénakutya 2017.02.20. 09:13:36 / # 346873
Tamásom, arra a felvetésre, hogy az elvtársaid szerteszéjjel lopták az M4 beruházást, nem az a válasz, hogy emezek többet lopnak.
tomajer 2017.02.19. 11:42:44 / # 346871
Kit mentettem én föl?
Akire rá lehet bizonyítani, arra rohadjon rá, a műanyaglakat!
hiénakutya 2017.02.19. 09:01:14 / # 346870
És ez azért mehet így, mert mindig van egy réteg, aki a saját táborának tolvajait a másik tábor tolvajaival menti föl.

Ugye, Majercsik?
:-)
balagge 2017.02.18. 20:42:29 / Módosítva / # 346869
avatar
A fityesznél nincs korrupció. Megteremtik a nemzeti tőkés réteget. Azaz szakítanak az eddigi demokráciák gyakorlatával és nem a felső 1% (nálunk ez a nemzetközi kapitalistákat jelenti) határozza meg a politikát ( a fideszét).Közben persze úgy adódott, hogy ez az új tőkés reteg pont a hatalomhoz közel lévőkből kerül ki.. Minden szentnek maga fele hajlik a keze. Ennek ellenkezője pl. az USA látszat demokráciája, ahol a választás előtt az osszes politikus kinyalta az uber segget. Fel sem merült bennük, hogy visszás egy cég vagy termék mellett igy kiállni, náluk ez természetes. Mert kurvák ők akiknél alap, hogy lefexenek a nagytokenek és már rég eladták a saját anyjukat. Folytatólagosan kijátsszák a középréteget a szegények ellen egy olyan politikai közegben amit a felső 1% határoz meg. A leggazdagabb ország vállalhatatlan mértékű szegénységgel és alacsony adókkal a gazdagoknak.
balagge 2017.02.18. 20:18:20 / # 346868
avatar
Mindig lesz mit! Már most is a jövőt lopják el. Sok lehetőség van még ebben, egészen a következő gazdasági válságig. Az egy gazdag orszag ahol a SZJA 15% és pár gyerekkel egyáltalán nem kell adót fizetni a munkabér után. Ha gond van csöppet emelnek majd rajta...:-)
Oldalszám: 1713