Név Majercsik Tamás
Becenév tomajer
Honlap http://hallotaxi.hu
Taxitársaság: Plus Taxi

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2017.06.13 11:46

Megdöglött az egész :-(

Nem bírja a terhelést ...

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2017.06.06 21:35

Megelőztem őket:-)Téma: Csodaidők

Hozzáadva: 2017.06.05 08:33

Téma: AKIKTŐL BÚCSÚZUNK

Hozzáadva: 2017.06.04 21:48

Lossó Géza 8 új fényképet töltött fel.

Fájdalommal de ezekkel a vidám képekkel búcsúzom barátomtól a mindenki Ordasától ( Farkas Tamás Főtaxi) a focicsapat nevében. Könnyű utat Tomi...............


Londonban is betilthatják az Ubert

Négy hónappal hosszabbították meg az Uber londoni működési engedélyét. A közlekedési hatóságok továbbra is vitatkoznak rajta, hogy megadják-e a közösségitaxi-szolgáltatónak az ötéves licencet.

A Licenced Taxi Drivers' Association (LTDA) azzal érvel, hogy az Uber nem hivatalos üzemeltető, ugyanakkor veszélyeztetik a közbiztonságot.

Az Uber 2012-ben kapott ötéves működési engedélyt a brit fővárosban. Az engedély idén május 30-án lejár. A Transport for London (TfL) szóvivője szerint a négyhónapos működési engedély alapján fogják eldönteni, hogy a cég jogosult-e egy újabb ötéves licencszerződésre.

A taxisok gyávaságnak nevezték a döntést. Steve McNamara, az LTDA főtitkára szerint az Uber még mindig nem válaszolt a TfL hónapokkal ezelőtt feltett kérdéseire, így nem lehet eldönteni, hogy a működésük biztonságos-e vagy sem.

Az Uber szóvivője szerint londoniak milliói döntenek minden nap az Uber mellett, és több ezer sofőr keres pénzt a szolgáltatással; továbbra is azon lesznek, hogy mozgásban tartsák Londont.


Taxi2000 #neveragain

2017.05.24. 16:44 | Homár Hilda | 42 komment

Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett helyre jutni. Rendkívüli állapotok voltak, ami persze irtó sok extrém helyzetet hozott magával. Rögtön itt ez az taxis sztori is. Tulajdonképpen azt is gondolhatjuk, hogy már az szép, hogy a Taxi2000 sofőrje megpróbált elmenni utasokért. De. Hogy sikerült nem megtalálnia egy óvodát? Ha úgy látta, hogy nem tudja megközelíteni az épületet, miért nem mondta le a fuvart? Miért futtatta meg az utasokat az esőben? Mit gondolt, tök szárazak lesznek a viharban letrappolt többszáz méter után? Érthetetlen. Rákérdezünk azért, hátha kiderül, hogy nézett ki mindez a kocsiból.

Tisztelt Tékozló Homár!

Több, mint 10 éve közlekedem a fővárosban bkv-val és taxival, szóval van jó pár meredek élményem, de a tegnapi mindent visz.

Az óvodai évzárón kapott el minket a jégeső a 13. kerületben. Próbáltuk kivárni, hogy csendesedjen a zivatar, de mivel erre semmi esély nem látszott, taxit hívtunk. Persze az időjárás miatt le voltak terhelve a vonalak, de a Taxi2000-nél végre felvették (utólag már nem csodálom, hogy miért nem hívja őket a kutya se).10 percet ígértek, 20 perc múlva telefonáltak, hogy nem talál a megadott címre a sofőr, mi menjünk oda hozzá - ez kb. 500 métert jelentett a zuhogó esőben.

Mivel nem volt más választásunk, elindultunk a két gyerkőccel, egyiket az apja cipelte, a másikkal rohantunk mögöttük. Nagy nehezen odaértünk a taxihoz, a sofőr azonban nem engedett minket beszállni, mondván vizesek vagyunk. Sajnos nem tudtam elmagyarázni neki, hogy pontosan miatta vagyunk ennyire vizesek, mert felhúzta az ablakot és kattant a központi zár. A hatéves gyerek közben remegve zokog a kezemben. Mutattam a taxisnak, nem hatotta meg. Még álltunk az esőben egy darabig, mert sehova nem tudtunk behúzódni, a taxis telefonált, majd elhajtott abba az irányba, ahol minket kellett volna felvennie. Végül egy kínai étterem tulajdonosa hívott be minket, száraz ruhát és meleg levest adott, így megmaradt még egy cseppnyi az emberségbe vetett hitemből.

Miből állt volna a telefonban lemondani a fuvart? Hogy gondolta a sofőr, hogy ekkora zivatarban szárazon fogunk beülni a kocsijába? A gps-ek korában hogyhogy nem talál oda egy címre? Vagy csak nem akarta, hogy vizes legyen a sárhányója? Valóban, megemelkedett a víz, de a többi gyerekért folyamatosan jöttek a szülők, tehát nem kértünk lehetetlent. És a legkínzóbb kérdés: hogyan nézhette végig, hogy két gyerek bőrig ázva zokog, mert nem engedi őket beszállni a kocsijába?

Szóval rossz idő esetén a Taxi2000-et nem ajánlom senkinek, bár biztosan nagyon szép tiszták belülről a kocsijaik...

Köszönöm, hogy kiírhattam magamból.

Zsuzsa

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2017.05.24 19:44

A keddi budapesti özönvízben egy óvodai évzáróról igyekezett haza egyik olvasónk a családjával, és tömegközlekedéssel akartak hazajutni, de hiába várták, hogy csendesedjen az eső, ez nem jött össze. Ezért taxit hívtak, és a diszpécser húsz perc múlva szólt nekik, hogy a taxis nem találja a címet, úgyhogy a szakadó esőben el kellene menni kb. 500 méterre, ahol várja őket. 

Képünk illusztráció, a tegnapi özönvízben készültKépünk illusztráció, a tegnapi özönvízben készültFotó: Olvasónk, Ágnes

"Nagy nehezen odaértünk a taxihoz, a sofőr azonban nem engedett minket beszállni, mondván vizesek vagyunk. Sajnos nem tudtam elmagyarázni neki, hogy pontosan miatta vagyunk ennyire vizesek, mert felhúzta az ablakot és kattant a központi zár. A hatéves gyerek közben remegve zokog a kezemben. Mutattam a taxisnak, nem hatotta meg. Még álltunk az esőben egy darabig, mert sehova nem tudtunk behúzódni, a taxis telefonált, majd elhajtott abba az irányba, ahol minket kellett volna felvennie. Végül egy kínai étterem tulajdonosa hívott be minket, száraz ruhát és meleg levest adott, így mégiscsak megmaradt egy pici az emberségbe vetett hitemből."

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2017.05.24 10:29

Jut eszembe ..  a Puzsértől se láttam életemben egy percnél többet összefüggően, (már a stílusától idegrángást kapok ...) tehát, az én listámon, ha lenne ilyenem ő is fent lenne :-)

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2017.05.24 10:26

Köszönöm.
Nem tudom ugyan mi hangzik el róluk, de az ingerküszöbömet, egyik se lépi át ...  tehát, kvázi egyetértek :-)

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2017.05.24 06:16

Én ezt nem bírom végignézni :-(
Felsorolnád, a másik kilencet is, hogy van e benne olyan, aki érdekel?!?
Kössz! :-)