Név TE
Becenév szálka
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.03.07 18:01

Bao Thürmert, te a kurucinfót......így áll helyre a világ rendje. 

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2018.03.06 11:59

Íme a példa, hogy többféleképpen lehet leírni nagyjából ugyanazt. 

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2018.03.06 11:50

Álljon itt válaszként egy fikció: Az összes féregnek a reptér kéne. Ha a féreg erős, akkor visszavonom. A Budapest airportnak nyilván sokkal jövedelmezőbb, ha fuvarszám után nyúlja a lóvét, mint ahogy azt a főtaxival meglévő szerződése rögzíti. Ebből a szempontból mindegy kivel szerződnek, viszont nem érdeke szabadon felengedni minden taxist.
Mindegyik fuvarszervező az új közbeszerzési pályázatra készül.  Feltehetően a 6x6 is azért dagasztja a létszámot, mert kiszivárgott olyan infó, hogy a szerződött taxisok száma prioritással bír az elbírálásnál.
Bármilyen ár/nokiás doboz belefér...úgyis a taxisok hordják össze a pénzt.
Oravecz (háttérben színespityu) ezért tolja a Csertek féle bandát, hogy az azt a látszatot keltve, mintha a taxisokért tenne, először mindenki számára "felszabadítsa" a repteret a főtaxi uralma alól, aztán napi szintű balhékat generálva beláttassa a közzel és a döntési helyzetben lévőkkel, hogy jobb, ha egy cég szolgáltathat onnan. Itt beugrik színespityu a maga pénzével és kapcsolataival...

Reklámoztatni senki nem akar, ez a parasztvakítás része. Egyszerűen nem akarnak tarifaemelést. Sőt, visszaállítanák a maximált árat, és onnan elérkeztünk oda, ahol 2013 előtt tartottunk. Lefelé bármennyi lehet, jöhet az Oravecz-féle piachazugság.
Ezen csak a taxis tud veszíteni, mindenki más nyerne rajta. Nő a megrendelésszám, mert olcsó(bb) a taxi, mindenki telefonálgatna mert ő törzsutas és igénybe venné a kedvezményt... A fuvarszervezőhöz dőlne a tagdíj, mert a taxis csak ott találna munkát.
És azoknak taxisgyerekei akik 2013 előtt küzdöttek, hogy ennek vége legyen, ezzel fognak harcolni 2050-ben.
Természetesen ez csak koholmány.....

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.03.05 18:45

"Hát maga megbolondult,
Hát maga megbolondult,
Hogy mindent kétszer mond, kétszer mond?"

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2018.03.05 18:37

Cheater minden sorával egyet lehet/kell érteni. Ezt az Oraveczet pedig úgy kéne felrúgni az égbe, hogy sose essen le.
De miért hiszi egy taxis (kapor) hogy majd az egyik cégnél fix tarifa lesz, a másiknál meg maximált.........egyre reménytelenebb ez a szakma.....legalábbis a szereplők benne.

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2018.03.05 17:17

Előbb gondolkodni, aztán írni..........

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.03.04 12:30

Minden egyszerre. Pénz és hit.  És amíg tomajerrel ülök a vádlottak padján, és Bátyóval ketten ti vagytok a vádlók, addig jól érzem magam.Mert tudod, minél kevesebbre tartasz, annál több vagyok.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.03.04 02:20

Bao, csalódottan veszem tudomásul, de te menthetetlen vagy. Kár minden normális szóért, ha veled vitázok. Lezártam  a "migráns" kérdést.  Eddig is próbáltam magamtól távol tartani. Győztetek, védjétek a disznópörköltet és magyarországot.Bármennyire is hihetetlen, de szír származással is lehet normális az ember. Erre magad is rájöhetnél, ha nem csak a kormánypropaganda nyújtana szellemi táplálékot. Testközelből, beszélgetve vele nem találok semmi furcsát rajta........és még bogarat se evett.
És végül, csak a korrektség kedvéért tisztázzuk: nem tudom láttad-e azt a bizonyos kormányinfót, de a szerinted erőszakos?? angol újságíró megkapta valakitől a mikrofont (igaz a végtelenül demokratikus magyarországon a nagyhatalmú kormányszóvívő dönti el, hogy ki kérdezhet) és a Kovács nem engedte feltenni a kérdést, megfenyegette az őrséggel, majd a szerinted erőszakos angol békésen végigülte azt a kb. egy-másfél órát és várt a sorára. Míg végül egyszerűen faképnél hagyták azok a kormánytagok, akiknek a mi adóforintjainkból van a fizetése. Azért, hogy a közt szolgálják.Ennyit az igazmondásról....
 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.03.03 19:40

Bao, mit vársz tőlem?  Választások lesznek és pártállástól függetlenül mindenki úgy próbál beszélni, hogy közben nem mond semmit. Túl azon, hogy hamis a kép, mert nem a befogadásról kérdezték, hanem a kvóták elfogadásáról, semmivel nem rosszabb (igaz nem is rokonszenvesebb) mint amikor Kovács kormányszóvivő a parlamenti őrséggel fenyegeti a kérdezni akaró angol újságírót, vagy pl. Németh Szilárd a sajtótájékoztatóján süketnek tetteti magát bizonyos újságírók kérdésénél.

Egyébként amikor ilyen képeket teszel be, nem baj, ha visszaemlékszel  arra 3 év alatt befogadott 2300 menekültre, akiket a Fidesz kormány befogadott. Ez még rendben is lenne, csak az a töménytelen hazug kampány ne lett volna mellérendelve. Igaz, a politikai célt elérték. Itt vagy te, a Bátyó és még sokan mások, akik ész nélkül szajkózzák a hülyeséget.

Én már korábban is leírtam erről a véleményem, de megismétlem a kedvedért. Ha segíteni nem tudunk, vagy nem akarunk, akkor legalább ne ártsunk. A rend és nemzetvédelmi hatóságok végezzék a dolgukat, a bűnözőket vágják ki az országból. De ne csináljunk úgy, mintha mindegyik szörnyszülött lenne. Mert nem az.  Mivel némiképp  érintett vagyok, tartalak annyira intelligensnek, hogy az "ezeréves"  vitánk ellenére ezt tiszteletben is tartod.


Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.03.02 16:12

Ők már az "újbeszél"-t használják. Azt nem kell érteni, csak elhinni.

Eurázsia telitalálat, ha nem is az orwelli határok mentén. Most, hogy a géntudomány segítségével próbálják felfedni az Árpád-háziak eredetét még kiderül, hogy migránsok vagyunk.
Már csak azt várom, hogy Orbántól mikor vesznek vizsgálati anyagot....igazolandó az (h)ősi vérvonal.

És így eljuthatunk az Árpád-háziaktól a szarháziakig.  

Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2018.03.23.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu