Hármas brék!!

Embercsempészés a vád – védd magad, ahogy tudod!

  • 2023.06.28

A rendőrség nem is válaszol a bíróság levelére, amelyben adatokat kér egy lefoglalt telefonról. A bizonyíték a magyar taxis, állatvédő mellett szólna.

Tovább

Elhajtott a taxival az utas, majd balesetet okozott

  • 2018.05.25

(Infostart) Vádat emeltek egy 25 éves férfi ellen, aki a taxisofőr engedélye nélkül, önkényesen vitte el a járművet, amivel ezután közlekedési balesetet okozott. A vádirat szerint a vádlott 2016. december 10-én éjfél körül taxival utazott, amivel a sofőr a IX. kerület, Haller utcában megállt, majd rövid időre kiszállt az autóból, és attól kb. 20 méterre eltávolodott - közölte az ügyészség.

Tovább

Lehet, hogy sosem szabadul a Csillagból a skálás gyilkos

  • 2018.05.16

Amikor a Csillagban jártam riporton a korábbi "kegyelmesek" és életfogytosok között több mint két évtizede, a skálás gyilkossal nem találkozhattam, még magánzárkában volt. Nem is baj: bár csak képeken, híradóközvetítésken láttam, tőle féltem. Pedigránézésre sokkal kevéssé volt ijesztő figura, mint a fegyencedzéssel kipattintott, teletetovált testű, izomagyú nagyidősök. Azokkal gond nélkül kezet fogtam, ahogy a hirtelen sugallatra géppisztollyal a családját kiirtó, akkor épp börtönkönyvtárosként dolgozó egykori díszszázadparancsnokkal is. Bene Lászlóval nem tudtam volna, a szemébe nézni is nehezen. Az a tekintet a legelmosódottabb amatőrfotón is átjön: bénító, mint a kobráé. Az illetékes bíróság évente belenéz, és eddig mindig úgy ítélték meg: ha már hét olimpiát bent nézett, a neki esetleg még kinéző kettő-hármat is a zárt láncún látja. Szerintem neki is.

(Taxi Szabada)

(A fenti kép a Pesti Srácoké, ráadásul meg is vágtam, bocs.)

Tovább

Fura sorozat ... Taxisokra támadtak a fővárosban

  • 2017.11.17

Budapest - Öt taxist támadtak meg néhány nap alatt a fővárosban.

Volt, akit megloptak, volt, akinek védekeznie is kellett, egy idős fuvarozóra baltával támadtak - számolt be erről a Tények.

Tovább

25 éve történt, a "skálás gyilkosság"

  • 2017.05.11

"Elvettünk tárgyat, álmot és életet"

25 éve történt, a "skálás gyilkosság"

Kollégánk, ma is körünkben dolgozik szerencsére ...
2007-ben Haltenberger Samu emlékplakettel tüntették ki.

Egyetlen szó nélkül, ráadásul egy tök üres pénzeszsákért lőttek fejbe egy közgázos egyetemistát a ma csak skálás gyilkosoknak nevezett férfiak éppen huszonöt évvel ezelőtt, majd ugyanabban az évben csak azért végeztek ki két vadászt, mert ők észrevették, ahogy a két bűnöző lőgyakorlatot tart Fehérvár mellett a Sárszentmihály közelében lévő erdőben.

Tovább

Taxisofőrt akart kirabolni

  • 2015.11.06

Kollégánk, kemény volt! 

Kicsavarta a támadó kezéből a kést, és még az üldözésére is indult.

Tovább

16 és fél év után kattant a bilincs a taxisgyilkos kezén

  • 2015.05.12

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság
Nincs elfeledett ügy.
 
Az ellene kibocsátott európai elfogatóparancs alapján Németországban fogták el 2015. április 23-án azt a 39 éves balatonmáriafürdői férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 1998 szeptemberében Domaszéken megölt egy taxisofőrt.

Tovább

Halálos karambol: a görög válogatott tagjai is megsérültek - Fotók!

  • 2015.03.30

A görög labdarúgó-válogatott tagjai sérültek meg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő reggel történt halálos balesetben - közölte a görög nagykövetség sajtóattaséja. Az első információk szerint egy ember meghalt a balesetben, a mentés és a helyszínelés teljes útzár mellett zajlott - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Tovább

Akarunk-e kamerát a taxiba?

  • 2015.03.04

Felmerült a kérdés:  Akarunk-e kamerát a taxiba?

Van előnye, van hátránya.  Ma azt hiszem inkább nem.  Nem vágyunk arra, hogy a bkk unatkozó ellenőrei bármelyik autóba bármikor "bekukkanthassanak"!

 

De!  Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is. 

A fórum várja a hozzászólásokat.

Tovább

Meghalt két rendőr Budapesten.

  • 2015.02.07

Hajnalban súlyos baleset történt az Üllői úton:

Jó hírek vannak.

A kolléga szerencsére nem halt meg!

Kórházban van súlyos sérülésekkel.

És ez  most már biztos.

Elnézést kérünk a félreinformálásért!
 

Tovább