Név Kovács Balázs
Becenév balagge
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

De nem rajtad múlt. Sok értelme nem volt. 15% emelés 5 év után és az eredmény habzó szájú belpestiek. Évente kellett volna emeleti 10%-ot vagy most legalabb 25-30-at. Nehéz lehet ellenzéki taxiskent elviselni ezt a sok taxisokat mocskoló liberálist. Én legalább alapból utálom őket azért amik, de te meg szereted is őket!:-) 
Beszaras, hogy milyen ügyesen tud százalékot számolni, nem? Tudnak ezek a szarjankók, nem véletlenül lett belőlük "újságíró"! :-)

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.04.24 09:50

Néha még az index sem hallgatja el az igazságot. Ezek már a gyönyörű globalkapitslizmus vívmányai!
Én csak azt nem értem, hogy amikor ő volt a bkk vezérigazgatója és a jelenlegi rendelet elődjét kidolgozták, miért nem ugatott az agyhalottaknak a reggeli tv show-ban erről igy teli pofával a gerinctelen féreg? Csak nem arról van szó, hogy 2013-ban korrekt volt a 450/280/70 de 2018-ban - öt évre rá - már elfogadhatatlan a 700/300/75?! Ez az ember hogy nem köpi le magát naponta 3x? És az ócska index már hozza is le a cikket róla, de mit hozott le 2013-ban? :-)

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.04.14 14:08

Bevallom nem olvastam. Prózai oka, hogy nem linkelted be. A híroldal keresőjében 62 oldalnyi találat van a CEU-ra.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.04.13 21:11

Külső szemlélő számára sokkal inkább tűnik a kettőtök közti ízé pornónak.
"Kizárólag a privát szféra pénzeli"Nos, igen. És annak az érdekeit képviselik akiknek a politikai karrierjüket köszönhetik.Azért mondom, amíg magánemberek pénzzel beszállhatnak a politikába addig annyit is ér a demokrácia. Nekem nincs semmi bajom a ceu-val. Csak azt vetettem fel, hogy ha én lennék benne a tutiban, számítana mennyire tudom átmenteni a hatalmam az új világba. Simán vennék szakértőket egy ilyen fajsúlyos témában, mint a negyedik ipari forradalom. Ehhez kb. semmi köze a ceu-nak, de ha már itt tartunk ott végzetteknek is meg lehet vásárolni a véleményét. Ebben biztos vagyok. A jobbik dolog így merült fel:"Olyan ez, mintha Orbán fű alatt alapítana egy saját ellenzéket egész más politikai narrativaval és hasonló büdzsével. Soha nem lenne harmadik félnek esélye. Ellenzekben is hatalmon lenne, soha nem merülne fel elszámoltatás, se megadóztatás. Akik nem szeretik öt, négy évente fellelegeznenek...zseniális"Erre írtam később hogy ismered-e a jobbikot.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.04.12 21:26

Téged aztán rendesen megfuttattunk itt a Baoval! Kellett neked hallotaxi fórum! ☺️

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.04.12 21:03

Tényleg, hallottál már a Jobbikról? :-)

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.04.12 21:00

"kelt, de miért is következne ebből  pénzdiktatúra..."A vagyonuk nem csak tőke de hatalom is egyben. Ahhoz, hogy megtarthassák ill. kiszélesítsék szukseges a politikai befolyás. Ezért alakult ki az USA-ban a republikánus/demokrata váltógazdaság. Demokrácia van, bárki alapíthat pártot, de csak ez a két part rendelkezik olyan költségvetéssel, hogy hallassak a hangjukat. Olyan hangerővel ordítanak a médiában, hogy másnak esélye nincs ezt pénztárcával bírni. Olyan ez, mintha Orbán fű alatt alapítana egy saját ellenzéket egész más politikai narrativaval és hasonló büdzsével. Soha nem lenne harmadik félnek esélye. Ellenzekben is hatalmon lenne, soha nem merülne fel elszámoltatás, se megadóztatás. Akik nem szeretik öt, négy évente fellelegeznenek...zseniális 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.04.12 20:36

A robot zsebében való turkalas? :-)