Név Bao
Becenév Bao
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.02.21 07:25

Sajna a baloldal nagy részét tönkretették a "liberálisok".
Hiteles baloldali manapság talán már csak a Thürmer Gyula, valamelyik nap, egész kedves interjú volt vele az echo tv-ben.
Lehet érdemes lenne rájuk szavaznod!Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.02.20 19:47

Az gondolom cseppet sem zavar, hogy idézetek vannak a cikkben, valamint a polgármester többek között ott volt.
Ez elég ócska szöveg, hogy nem voltatok ott, nem tudhatjátok mi volt, bár hogy te és szálka nem voltatok jelent, kimondottan előnyösnek mondható, hiszen magyarellenes ballibek vagytok, amit szinte minden megszólalásotok alkalmával bizonyítotok.
Mellékesen amit te európainak mondasz, az nyilván a betolakodók által elárasztott nyugat, amit nem hinném, hogy követnünk kéne.
Vannak európának sokkal normálisabb részei is, ahol az  emberek ébredezni kezdtek, látván az unio mostani ostoba irányvonalát.
Persze ez nem meglepő módon nem tetszik a hazánkban már hál istennek minimálisra zsugorodott balliberális erőknek, amiknek ti a régi szószólói vagytok és mint láthatjuk, még mindig nem értitek miért kerültetek a történelem szemétdombjára.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.02.19 08:28


Túl vidámak és túl keresztények vagyunk Európának

"Székesfehérvár – papíron – nem lesz Európa kulturális fővárosa 2023-ban, a döntnökök úgy határoztak, hogy a történelmi magyar város pályázatát nem támogatják.
Hihetetlen indokokkal utasították el a székesfehérvári pályázatot: túl vidámak, nagyon keresztények és sokat táncolnak. Ez ma már nem trendi.

Ma úgy fogalmazott ennek a bizottságnak az elnöke, hogy egy kulturális olimpián érezte magát, mi pedig inkább a kultúránk kivégzőosztaga előtt éreztük magunkat: bemutattuk a Tele Élettel kisfilmünket, amivel kapcsolatban például az egyik „szakértő” úgy fogalmazott, hogy ez a fehér, keresztény Európa propagandafilmje, mindenki fehér boldog és az utcán táncol.


(…) a szakértők hiányolták a szegényeket és a migránsokat, sokallták a keresztet és a templomokat, illetve azt, hogy mi erre értékként tekintünk. Volt olyan biztossági tag – egy belga politikus –, aki kifogásolta, hogy a pályázatnak az identitását, a görög, a római és a keresztény-zsidó kultúrkörre alapoztuk. (…) A kereszt nem csak vallási, hanem kulturális érték is, és adja azt a sokszínűséget, ami miatt Európára büszkén tekintünk. A meghallgatás sajnos nem volt európai, sem stílusában, sem tartalmában és nem arról a sokszínűségről szólt, amit Európa Kulturális Fővárosaként annak idején elindítottak.

Vérlázító… "


Ez a ballibek uniója... tomajerék tapsikolhatnak...
Téma: Hol hibázott az IGO GPS-navigációs program?

Hozzáadva: 2018.02.19 06:45

Köszi!

Téma: Hol hibázott az IGO GPS-navigációs program?

Hozzáadva: 2018.02.16 22:07

Köszi!

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.02.12 17:31

Az elmúlt 20 évben nem hinném, hogy így gondolták volna.
Viszont 93-ban még hemzsegtetek a fideszben, aztán szép lassan megtisztult tőletek és a káros eszméitektől, mint pl. ez volt ugye. Utána rendeztetek egy ámokfutást, ország, néplélek pusztítást és megérdemelten kerültetek a szemétdombra.
Vitathatatlanul az szdsz volt a legkártékonyabb párt a rendszerváltás óta...

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.02.06 03:16

A másik érzéketlen, vicces vagy...

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.02.05 11:59

Érzéketlenség bizonyos társadalmi csoportokkal szemben, helyesebb megfogalmazás? Ez aztán roppant vicces...