Nem állunk meg! TOR TÚRA! TAXISDEMONSTRÁCIÓ JÚNIUS 4-ÉN!

2012.05.04.

Részletek, a fórumban

KÉPGALÉRIA

tomajer válasz | 2012.06.02. 10:18:43 (206)
A BLOKÁD szót, kizárólag az újságírók használták, a megmozdulásunkra.

Nem tehetünk arról, hogy a szenzációhajhász sajtó, csak a szuperlatívuszokat kedveli.

Most aztán egy másik újságíró, meg megfenyeget bennünket.


Ki csinálja itt a politikát?

Lassan azt kell éreznünk, hogy töketlen semmihez nem értő firkászok irányítják az országot!!!

A szónoklat teljes szövege:


tomajer válasz | 2012.06.02. 10:15:21 (205)
Ezért kell nagyon vigyáznunk, hogy fogalmazunk.
Nyilvánosságra fogom hozni, a demonstráció teljes videóját, hogy láthassák, mi nem fenyegettünk blokáddal. A blokád, csak mint történelmi visszatekintés szerepelt....



halottaxik.hu
Avagy egy szakma temetése

Bemutatjuk a 200 roncsautót!

Megvan az engedély 2012.06.04-re!


Rocktaxi válasz | 2012.05.29. 16:14:34 (35)

tomajer válasz | 2012.05.29. 16:56:06 (38)
Tarlós Pistabácsit csúnyán megvezették. Szegény azt se tudja miről beszél. Kéne már valakivel beszélgetnie, aki ért is a témához, mert nevetséges helyzetbe lavírozta ezzel magát.

Egy; Senki nem kér semmilyen türelmi időt... Konkrétan azt kérjük Pistabácsi, hogy a piacon lévő munkaeszközenket hagyja békén, mert a kezére csapunk!

Kettő; Mi pont aztat szeretnénk, hogy ne lehessen bizonytalan tarifákon fuvarozni. Eztet hívják Pistabácsi, Rögzített hatósági ár-nak. Ki is az, aki ezt nem meri bevállalni??? Ki vette ki a tervezetből? Miért is ez az egész?

Pistabácsi kérem!!!

Most őszinte leszek Az egész demonstráció sorozat nem indult volna el, ha a FIX TARIFÁT nem tetszenek meglebegtetni. Benyeltük volna a szigorításokat. El teccettek baszni... hogy magyarosan fogalmazzak. A levét, meg meg kell inni. Ez már csak így szokott lenni.

Az Országos Taxis Szövetség és a Taxi Gépkocsivezetők Független Szakszervezete újabb autós forgalomlassító demonstrációt szervez Budapesten

„TOR-TÚRA a Városháza körül” 2012. június 4-én hétfőn 15.00 órától több mint 1000 taxi-gépkocsi részvételével.


A demonstráció célja:

1. Felhívni a közvélemény és a rendeletalkotók figyelmét, hogy a szakmai szervezetek támogatása nélkül, ne terjessze be és a jelenlegi formájában ne fogadja el a BKK taxi-rendelet tervezetét a Főváros Közgyűlése június 20-án.

2. Kezdje meg a BKK az (április 23-ig általa ígért) azonnali szakmai egyezetést a taxis szakmai szervezetekkel.



Gyülekezés 14.00. óra

Budapest, XIV. Dózsa György út, „Felvonulás tér”. (56-osok tere)




A demonstrációhoz civil szervezetek, közösségi közlekedési dolgozók valamint közfeladatot ellátók is csatlakozhatnak, akik egyetértenek velünk abban, hogy a Városházának komoly és átgondolt szakmai döntéseken alapuló rendeletekkel kellene biztosítani a közösségi közlekedés minden ágazatában a szigorúan ellenőrzött szabályozást.



Mi tényleg „RENDET AKARUNK”! Eddig is és ezután is készek vagyunk együttműködni és megállapodni a Főpolgármesteri Hivatallal.



A TOR-TÚRA városnéző kaland-utazáshoz várjuk utasok jelentkezését is a helyszínen, akik utasként díjmentesen vehetnek majd részt és vállalhatnak velünk szolidaritást és sorsközösséget az út során. ( Látnivalók a teljesség igénye nélkül: pl a Városháza)



A TOR-TÚRA útvonala:

Dózsa György út (56-osok tere)-Hősök tere-Andrássy út-Oktogon- Erzsébet krt- Blaha Lujza tér-Rákóczi út- Kossuth Lajos u-Városház u- Bécsi u-Erzsébet tér-József Attila u-Széchenyi tér- Lánc híd-Fő u-Bem rpk-Margit híd-Szent István krt-Teréz krt-Oktogon-Andrássy út-Dózsa György út